» » » Страница 8

 


Сортировать статьи по: дате | популярности | посещаемости | алфавиту

Азу по-татарськи

Автор: mrgrtsereda от 12-01-2016, 01:21, посмотрело: 321

Азу по-татарськи
Азу по-татарськи - це дуже смачна гостра страва, яку можна представляти в якості візитної картки унікальної татарської кухні. Готується ця страва відносно не складно, але займе деякий час. Але, повірте - це коштує того. Головне запам'ятаєте, що при приготуванні азу по-татарськи, різні спеції і лавровий лист треба додавати у страву за декілька хвилин до його повної готовності. Ну, а тепер я розповім вам як його приготувати в домашніх умовах.

Категория: Рецепты / М'ясо / Азу

 

Азу в горщику

Автор: mrgrtsereda от 12-01-2016, 01:06, посмотрело: 336

Азу в горщику
Слово "азу" в різних народах інтерпретується по-різному. Наприклад, в перекладі з перської мови "азу", означає - дрібні шматочки м'яса, приготовані в гострому соусі. А татарський народ вважає, що назва цієї страви з'явилася від слова "аздик", що в перекладі означає - їжа. Але насправді, як би не було, азу в горщику - це дуже смачно, і в цій статті ми поговоримо про те, як приготувати цю страву.

Категория: Рецепты / М'ясо / Азу

 

Азу з курки

Автор: mrgrtsereda от 12-01-2016, 00:53, посмотрело: 335

Азу з курки

Азу це традиційна татарська страва, яка завоювала серця їдців майже в усіх країнах Європи. Сьогодні азу готується досить тривалий період часу з жорсткішого м'яса яловичини, баранини, конини, ну а ми із задоволенням пропонуємо вам швидший варіант приготування цієї ароматної і дуже смачної страви - Азу з курки!

Категория: Рецепты / М'ясо / Азу

 

Азу

Автор: mrgrtsereda от 12-01-2016, 00:29, посмотрело: 259

Азу

Азу - це національна татарська страва, яка складається з обсмажених шматочків м'яса, що тушкується з овочами і солоними огірками. Зверніть увагу, що, оскільки страва татарська, м'ясо можна використати будь-яке (баранина, конина, яловичина), окрім свинини. Вважається, що назва страви пішла від татарського слова "аздик", що в перекладі означає "їжа".

Категория: Рецепты / М'ясо / Азу

 

Азу з індички

Автор: mrgrtsereda от 12-01-2016, 00:17, посмотрело: 321

Азу з індички

У Вас безперечно чудовий смак, якщо Ви виявилися на цій сторінці. Азу з індички - це вишукана страва, що має неперевершені якості. Рецепт цього кулінарного виробу дуже простий, готується страва простіше простого, ще і швидко. Так що, коли прочитаєте, як приготувати цю вкуснятину в домашніх умовах, можете, без жодного сумніву, відразу приступати до справи. Просто наслідуйте усі рекомендації, а також дослухайтеся до порад по приготуванню азу, вказаним трохи нижче.

Категория: Рецепты / М'ясо / Азу

 

Чакапулі

Автор: mrgrtsereda от 12-01-2016, 00:06, посмотрело: 505

Чакапулі

Чакапулі - це національна грузинська страва, яку готують навесні на Паску і інші Церковні свята, коли на прилавках магазинів з'являється величезна кількість свіжої зелені. Його основними інгредієнтами є м'ясо молодого ягняти і естрагон (острогін). Але і з яловичини ця страва вийде дуже смачною.

Категория: Рецепты / М'ясо / Телятина

 
 
Привет,Юный повар!,я Том. Радый тебя видеть на сайте Рецепты.У нас много рецептов для тебя. Знаю,что ты найдеш именно свой рецепт.
Буду радый видеть тебя снова.Твой Том.