» » » Страница 9

 


Сортировать статьи по: дате | популярности | посещаемости | алфавиту

Оссобуко

Автор: mrgrtsereda от 11-01-2016, 23:55, посмотрело: 470

Оссобуко

Частина м'ясної вирізки з кісткою і однойменна страва - "Оссобуко". Не дивно, що в Італії це слово має два значення, нерозривно пов'язаних один з одним. Адже ця вкуснятина - справжній кулінарний шедевр. Нехай на приготування і йде більше двох годин, та зате м'ясо встигає просочитися ароматним овочевим соком, змішаним з вином і спеціями і в результаті виходить настільки м'яким і ніжним, що перевершить усі ваші очікування.

Категория: Рецепты / М'ясо / Телятина

 

М'ясо з баклажанами

Автор: mrgrtsereda от 11-01-2016, 23:42, посмотрело: 427

М'ясо з баклажанами

М'ясо з баклажанами - це страва з продуктами, що ідеально поєднуються. Її смак нагадує солодко-солоне рагу з ніжними шматочками парної телятини. Вона готується з невеликого набору овочів, і за рахунок їх ароматного соку в рецепті використовується зовсім небагато олії. Від цього страва виходить не лише приємною на смак, але і дуже корисною.

Категория: Рецепты / М'ясо / Телятина

 

Котлети з телятини

Автор: mrgrtsereda от 11-01-2016, 22:42, посмотрело: 500

Котлети з телятини

Телятина - прекрасне ніжне м'ясо, яке вважається делікатесом і має великий попит у гурманів. З неї можна готувати безліч чудових, дуже смачних, а також корисних страв, але найпростіший варіант - котлети з телятини! Їх можна сервірувати як окрему страву або доповнювати будь-яким апетитним гарніром!

Категория: Рецепты / М'ясо / Телятина

 

Гуляш з телятини з підливкою

Автор: mrgrtsereda от 11-01-2016, 22:11, посмотрело: 599

Гуляш з телятини з підливкою

Гуляш з телятини з підливкою - звична і знайома нам з дитинства страва, корені якої тягнуться з Угорщини, де гуляш подавали в якості густого м'ясного супу. У наших же господинь прийнято його подавати в якості ситного соусу або підливки до гарячого гарніру. Так або інакше, гуляш з телятини з підливкою завжди була і буде тією стравою, яку ми раді бачити на столі, будь то сімейний обід або звана вечеря.

Категория: Рецепты / М'ясо / Телятина

 

Запіканка з капустою, фаршом і картоплею

Автор: mrgrtsereda от 11-01-2016, 21:53, посмотрело: 688

Запіканка з капустою, фаршом і картоплею

Запіканка з капустою, фаршем і картоплею не дарма є досить популярною повсякденною стравою. Вона ситна, смачна і готується з підручних інгредієнтів. Іноді немає нічого кращого за просто домашню страву, звично, приготованою з любов'ю і тому найсмачнішою.

Категория: Рецепты / М'ясо / Свинина

 

Ледачі пельмені

Автор: mrgrtsereda от 11-01-2016, 21:38, посмотрело: 520

Ледачі пельмені

Ледачі пельмені - знахідка для тих, хто не уміє і не любить працювати з тістом, а пельмені їсти любить. Сам процес ліплення і приготування в цілому настільки простий, що, навіть якщо ви перший раз переступили поріг кухні, ви все одно впораєтеся. Отже, підготуйте усе необхідне і приступайте до приготування ледачих пельменів! Буде дуже смачно!

Категория: Рецепты / М'ясо / Свинина

 
 
Привет,Юный повар!,я Том. Радый тебя видеть на сайте Рецепты.У нас много рецептов для тебя. Знаю,что ты найдеш именно свой рецепт.
Буду радый видеть тебя снова.Твой Том.