Сортировать статьи по: дате | популярности | посещаемости | алфавиту

9 маринадов для рыбы

Автор: RusGT от 21-10-2016, 14:19, посмотрело: 424

9 маринадов для рыбы

Селедка - это полезное лакомство! Она содержит ценные Омега 3, необходимые для нормальной жизнедеятельности человека. Селедка чрезвычайно полезна для клеток мозга, нормальной работы сердца и сосудов. Попробуйте засолить сами, ведь так намного вкуснее!

Категория: Другое / Рибні / Маринади

 

Соус із сметани з томатом

Автор: Iana_92 от 29-01-2016, 21:35, посмотрело: 256

Соус із сметани з томатом

Існує безліч рецептів сметанного соусу, оскільки це один з найпростіших соусів, який можна приготувати з доступних інгредієнтів. Соус із сметани з томатом має приємний смак і аромат. Якщо ви подасте його до овочевої страви або салату, то смак овочів буде пікантніший і цікавіший.

Категория: Рецепты / Другое / Соуси / До овочів

 

Голландський соус

Автор: Iana_92 от 29-01-2016, 21:33, посмотрело: 277

Голландський соус

У Франції існує велика кількість різноманітних соусів, серед них є ті, назви яких пішли від назви населених пунктів, міст і навіть країн. Голландський соус - класичний французький соус, що складається з яєць і вершкового масла. Соус ідеально підходить до овочів, наприклад до молодої спаржі або артишоків.

Категория: Рецепты / Другое / Соуси / До овочів

 

Соус "Орлеанський" до овочів

Автор: Iana_92 от 29-01-2016, 21:31, посмотрело: 282

Соус "Орлеанський" до овочів

Традиційно у французькій кулінарії велике місце займають соуси, їх навіть називають "королями столу". Соус "Орлеанський" - це пікантний і смачний французький соус, який придасть нового смаку будь-якому овочевій або м'ясній страві.

Категория: Рецепты / Другое / Соуси / До овочів

 

Білий соус для овочів

Автор: Iana_92 от 29-01-2016, 21:28, посмотрело: 275

Білий соус для овочів

Білий соус на м'ясному бульйоні може використовуватися як основа для інших соусів або виступати самостійним соусом для овочів або м'яса. Використовуючи білий соус, ви придасьте родзинку будь-яким готовим овочевим або м'ясним страв.

Категория: Рецепты / Другое / Соуси / До овочів

 

Соус "Жовтковий"

Автор: Iana_92 от 29-01-2016, 21:25, посмотрело: 302

Соус "Жовтковий"

Якщо ви часто готуєте випічку, то стикаєтеся зі ситуацією, коли у вас залишаються яєчні жовтки. Їх можна використати для супів-пюре, заварного крему, домашнього майонезу. Я пропоную вам зробити з жовтків, що залишилися, чудовий соус "Жовтковий", який ідеально підійде до тушкованих, парових або свіжих овочів.

Категория: Рецепты / Другое / Соуси / До овочів

 
Назад Вперед
 
Привет,Юный повар!,я Том. Радый тебя видеть на сайте Рецепты.У нас много рецептов для тебя. Знаю,что ты найдеш именно свой рецепт.
Буду радый видеть тебя снова.Твой Том.