» » » » Салат «Золота рибка»

 


Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Ми рекомендуем вам зарегистрироваться или войти, если вы зарегистрированы.

Рецепт "Салат «Золота рибка»"

Автор: mrgrtsereda от 6-01-2016, 21:22, посмотрело: 556

Салат «Золота рибка»

Здавалося б, до складу цього салату входять найпростіші продукти, але його смак здатен приємно здивувати буквально кожного, навіть найзапеклішого гурмана. Готувати його дуже просто і досить швидко. З таким завданням зможуть впоратися навіть найдедосвітніші господині. Адже, володіти спеціальними навичками для його приготування абсолютно не потрібно. Спробуйте приготувати салат «Золота рибка» і незабаром він стане одним з найулюбленіших салатів всієї Вашої сім'ї!
Інгредієнти для приготування салату «Золота рибка»:
Горбуша (бажано копчена) — 150 грам
Картопля (відварена) — 3 штуки
Морква (3 штуки в салат, 3 штуки для прикраси) — 6 штук
Цибуля ріпчаста — 1 штука
Яйце куряче (для прикраси) — 3 штуки
Майонез - до смаку
Салат (для прикраси)

Інвентар:
Каструля
Обробна дошка
Гострий ніж
Глибока миска
Терка
Плита
Сервірувальна салатниця

Приготування салату «Золота рибка».

Крок 1: Підготуємо овочі
Салат «Золота рибка»

Моркву і картоплю добре промийте під холодною проточною водою, потім покладіть в каструлю, залийте чистою водою і поставте на великий вогонь. Коли овочі закиплять, додайте щіпку солі і зменшіть вогонь до середнього. Варіть овочі до повної готовності. Потім вийміть їх з води, остудіть і очистіть від шкірки. Після чого наріжте на дрібні кубики, але не всі, 2-3 морквини залиште, вони знадобляться нам для прикраси.

Крок 2: Додаємо інгредієнти
Салат «Золота рибка»

Копчену горбушу наріжте на дрібні кубики і додайте до підготовлених овочів.
Салат «Золота рибка»

Цибулю очистіть від лушпиння, промийте під холодною водою, дрібно подрібніть і відправте слідом за горбушею.
Салат «Золота рибка»

Заправте всі інгредієнти майонезом, додайте при бажанні необхідні спеції і ретельно все перемішайте.

Крок 3: Викладаємо салат
Салат «Золота рибка»

Листя салату, відокремте один від одного, добре промийте під водою і просушіть за допомогою бавовняного кухонного рушника, воно вбере в себе всю зайву вологу. Потім викладіть їх на плоску сервірувальну салатницю, бажано, як показано на картинці, так як салат буде грати роль риб'ячих плавників. Акуратно столовою ложкою зачерпуйте готовий салатик і викладайте на листя.
Салат «Золота рибка»

Відваріть яйця, остудіть їх і очистіть від шкаралупи, потім натріть на найдрібнішу тертку. Подрібнений яйця викладіть на одну половину салату, так, щоб один край був у формі півкола. Це буде голова риби.

Крок 4: Подаємо салат «Золота рибка»
Салат «Золота рибка»

Моркву наріжте на тоненькі кружальця, викладайте на салат, починаючи з напівкруглого краю яєць. Кружечки моркви – це луска.
Салат «Золота рибка»

Чарівний салат «Золота рибка» готовий, просимо до столу! Цей салатик чудово прикрасить Ваш святковий стіл, порадує гостей і близьких!
Приємного Вам апетиту!

Поради:
— Для того щоб яйця не вийшли м'якими і не лопалися при варінні, потрібно додати під час приготування дрібку солі і варити не менше 8 хвилин.
— Для створення повного образу рибки, можете використовувати кілька оливок, розрізати їх належним чином і зробити очі у рибки, як вказано на малюнку.
— Прикрашати таку рибку ви можете абсолютно по-різному, наприклад луску у вигляді морквини можете замінити редисом, також тонко нарізаним.

Категория: Рецепты / Салати / Рибні салати



Если вы нашли грамматическую ошибку, просим выделить слово или предложение и нажать Ctrl + Enter
Администрация рассмотрит каждое обращение и исправит имеющиеся ошибки. Спасибо


Понравился рецепт "Салат «Золота рибка»"? Поделитесь со знакомыми!
 
Привет,Юный повар!,я Том. Радый тебя видеть на сайте Рецепты.У нас много рецептов для тебя. Знаю,что ты найдеш именно свой рецепт.
Буду радый видеть тебя снова.Твой Том.