Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Ми рекомендуем вам зарегистрироваться или войти, если вы зарегистрированы.

Рецепт "Арганак"

Автор: mrgrtsereda от 7-01-2016, 22:34, посмотрело: 497

Арганак

Хоча й існує величезна кількість різних страв і кухонь. Важко не погодиться з тим, що добре запам'ятовується та їжа, яка справляє на нас найбільше враження. Арганак, це саме той рецепт супу, який справить незабутнє враження на всіх, кому пощастить його спробувати. І в той же час, добре підкреслить численні переваги вірменської кухні, яка ввібрала в себе найкраще з безлічі інших
Інгредієнти для приготування арганака:
Курятина – 500 р.
Моркву – 1.
Ріпчаста цибуля – 2.
Яйце -1 (жовток).
Лимон –1/4.
Баранина – 150 р. (фарш)
Топлене масло -1 ст.л.
Рис – 1 ст.л.
Кінза – 1 пуч.
Перець чорний мелений – (за смаком).
Сіль – (за смаком).

Інвентар:
Каструля.
плита.
Ніж
Кухонна дошка.
Ложка.

Приготування арганака.

Крок 1: проварюємо курятину.
Арганак

Куряче м'ясо необхідно обробити, як годиться, промити, порізати приблизно на шматки по 4-5 сантиметрів в діаметрі, потім залити в каструлю водою і поставити на плиту вариться, коли вода закипіла зняти піну.

Крок 2: нарізаємо овочі.
Арганак

Відразу після того як зняли піну, нарізати моркву, великої різниці немає, можна кубиком, можна ромбиком, а можна кругляшками і викласти в каструлю покласти цілу головку цибулі. Після того як курка звариться (через хвилин 20-30) викласти її в сторону - вона знадобиться нам в самому кінці.

Крок 3: працюємо з фаршем.
Арганак

У фарш потрібно додати відварений до напівготовності рис, злегка обсмажену на маслі нарізану цибулю (її, тут вже необхідно нарізати якомога дрібніше), кінзу, сіль і перець. Ретельно все разом перемішуємо.

Крок 4: доварюємо суп.
Арганак

З фаршу робимо кульки і опускаємо в бульйон, де і відварюємо. Жовток розводимо з лимонним соком, потім додаємо в суп, даємо настоятися, прогріваючи його на тихому вогні близько двох, трьох хвилин, не доводячи до кипіння.

Крок 5: подаємо до столу.
Арганак

Шикарну страву, шикарно необхідно оформити. Для початку необхідно розлити по тарілках і тарілки повинні бути барвистими, поклавши по порції курки в кожну з них. Потім, можна розрізати варене в круту яйце навпіл і покласти жовтком вгору, додати гілочку петрушки, можна кропу. Добре буде додати ложку сметани.
Приємного апетиту!

Поради:
- Замість фаршу з баранини можна використовувати будь-який інший фарш.
- Не треба використовувати куряче філе, використовуйте саму курку для гарного навару.

Категория: Рецепты / Перші страви / Курячі супи



Если вы нашли грамматическую ошибку, просим выделить слово или предложение и нажать Ctrl + Enter
Администрация рассмотрит каждое обращение и исправит имеющиеся ошибки. Спасибо


Понравился рецепт "Арганак"? Поделитесь со знакомыми!
 
Привет,Юный повар!,я Том. Радый тебя видеть на сайте Рецепты.У нас много рецептов для тебя. Знаю,что ты найдеш именно свой рецепт.
Буду радый видеть тебя снова.Твой Том.