» » » » Курячий суп з локшиною

 


Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Ми рекомендуем вам зарегистрироваться или войти, если вы зарегистрированы.

Рецепт "Курячий суп з локшиною"

Автор: mrgrtsereda от 8-01-2016, 18:24, посмотрело: 568

Курячий суп з локшиною

Жоден суп на світі так не втішає і не заспокоює, як курячий суп з локшиною. Його легкий присмак бульйону, невеликі шматочки овочів і ароматні спеції приводять в захоплення. Є безліч чудових варіантів приготування цієї насиченої і дуже смачної гарячої страви, сьогодні ми із задоволенням поділимося з вами одним з таких.
Інгредієнти для приготування курячого супу з локшиною:
Філе куряче - 1 штука
Вода очищена - 2-2,5 літра
Картопля - 1 штука
Морква - 1 штука
Цибуля ріпчаста - 1 штука
Масло рослинне - 2 столові ложки
Локшина (заводська або домашня) - 2 жмені
Зелень (кріп, петрушка або зелена цибуля) - 1 пучок (маленький) або за смаком
Сіль - за смаком
Перець чорний мелений - за смаком

Інвентар:

Паперові кухонні рушники
Обробна дошка - 2 штуки
Кухонний ніж - 2 штуки
Глибока каструля з кришкою (ємність 4 літри)
Плита
Миска - 3 штуки
Маленька піала
Шумівка
Сковорода
Кухонна лопатка
Столова ложка
Ополоник
Глибока тарілка

Приготування курячого супу з локшиною:

Крок 1: готуємо і варимо куряче філе.

Курячий суп з локшиною

Беремо куряче філе вагою в 700 грам. Промиваємо під холодною проточною водою, сушимо паперовими кухонними рушниками, кладемо на обробну дошку і нарізаємо великими кубиками діаметром від 3 до 4 сантиметрів.
Курячий суп з локшиною

Перекладаємо нарізку в глибоку каструлю, туди ж вливаємо 2 – 2,5 літра очищеної води і ставимо її на середній вогонь.

Після закипання рідини ставимо температуру плити на рівні між малим та середнім.

За допомогою шумівки знімаємо з поверхні води сіру пінку – «шум». Потім накриваємо каструлю кришкою так, щоб залишилася невелика щілина. Варимо куряче філе 30 хвилин.

Крок 2: готуємо овочі.
Курячий суп з локшиною

Поки вариться м'ясо, чистимо від шкірки моркву, ріпчасту цибулю і картоплю. Потім промиваємо овочі разом із зеленню під водою. Сушимо їх, по черзі викладаємо на обробну дошку і подрібнюємо. Цибулю з морквою ріжемо кубиками розміром до 1 сантиметра і кладемо нарізки по окремих мисках.
Курячий суп з локшиною

Картоплю нарізаємо так само, як і інші овочі, тільки кубики робимо більш великими - від 2 до 2,5 сантиметра. Перекладаємо їх у чисту миску і заливаємо водою для того, щоб нарізка не потемніла до моменту використання. Зелень просто дрібно шаткуємо і кладемо в маленьку піалу.

Крок 3: готуємо заправку для супу.

Курячий суп з локшиною

Потім починаємо готувати заправку для супу. Вливаємо в сковороду олію і ставимо її на середній вогонь. Через хвилину додаємо в розігріте масло кубики цибулі і смажимо їх, помішуючи кухонних лопаткою 2 – 3 хвилини до легкого золотистого відтінку.

Потім додаємо в сковороду моркву і смажимо овочі разом ще 3 - 4 хвилини. Після знімаємо сковороду з плити.

Крок 4: готуємо курячий суп з локшиною.

Курячий суп з локшиною

Коли куряче м'ясо звариться, зливаємо з картоплі воду, кладемо в каструлю і варимо 15 хвилин.

Потім всипаємо туди ж 2 жмені сушеної локшини і варимо суп 5 хвилин.

Після додаємо овочеву заправку і готуємо страву ще 5 хвилин.

Після закінчення потрібного часу кладемо в каструлю зелень за смаком сіль і чорний мелений перець.

Доводимо суп до кипіння, проварюємо 2 – 3 хвилини, вимикаємо плиту і настоюємо ароматну страву під кришкою 7 – 10 хвилин.

Крок 5: подаємо курячий суп з локшиною.
Курячий суп з локшиною

Курячий суп з локшиною подають у гарячому вигляді, як першу страву. Після приготування його настоюють для того, щоб спеції та зелень повністю віддали свій приємний аромат насиченому бульйону. Потім за допомогою ополоника розливають по глибоких тарілках і сервірують до обіднього столу разом зі свіжим хлібом. В якості доповнення до цієї страви можна запропонувати салат зі свіжих овочів або мариновану овочеву нарізку. Насолоджуйтеся смачною і корисною їжею!
Приємного апетиту!

Поради:
– Набір спецій можна доповнити будь-якими прянощами, які підходять для приготування перших гарячих страв.
– Замість курячого філе можна використовувати будь-які інші частини курки, але не забувайте про те, що тривалість їх варіння різна.
– Заправку можна готувати на вершковому маслі.
– Моркву можна натерти на крупній тертці.

Категория: Рецепты / Перші страви / Курячі супи



Если вы нашли грамматическую ошибку, просим выделить слово или предложение и нажать Ctrl + Enter
Администрация рассмотрит каждое обращение и исправит имеющиеся ошибки. Спасибо


Понравился рецепт "Курячий суп з локшиною"? Поделитесь со знакомыми!
 
Привет,Юный повар!,я Том. Радый тебя видеть на сайте Рецепты.У нас много рецептов для тебя. Знаю,что ты найдеш именно свой рецепт.
Буду радый видеть тебя снова.Твой Том.