Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Ми рекомендуем вам зарегистрироваться или войти, если вы зарегистрированы.

Рецепт "Суп "Вишисуаз""

Автор: mrgrtsereda от 8-01-2016, 18:34, посмотрело: 457

Суп "Вишисуаз"

Автором відомого супу "Вишисуаз" є англійський шеф-кухар Луїс Дайет. Такий суп часто називають цибулевим, тому що головний з його компонентів - цибуля-порей. Більшість називали його картопляним, так як другим компонентом була картопля. Загалом, суп "Вишисуаз" готується на курячому бульйоні, що надає йому кричущий аромат і чудовий смак. Ця страва дуже відрізняється від простих і обридлих нам супів. І щоб урізноманітнити Ваш асортимент приготування, я пропоную Вам скуштувати його чудовий і стриманий смак.
Інгредієнти для приготування супу:
Фенхель - 1 шт.;
Цибуля порей-1шт.;
Картопля - 2 шт.;
Вершки ~20%- 200мл.;
Масло вершкове - 30г.;
Вода - 500мл.

Інвентар для приготування супу:
Каструля;
Ніж;
Обробна дошка;
Тарілка;
Стакан.

Приготування супу.

Крок 1: Приведемо продукти в потрібний нам вигляд.

Суп "Вишисуаз"

Не виключено, що вершки повинні бути складовою цього супу. Навіть можна сказати, що молоко є секретним інгредієнтом цієї страви. Тому ми беремо чистий стаканчик, бажано, щоб у нього вміщалося 200 мл, і наливаємо в нього молоко.
Суп "Вишисуаз"

Структура фенхелю дуже щільна, тому його в два рази складніше нарізати, ніж порей. Щоб у нас добре вийшло це зробити, нарізаємо його впоперек. А потім корінь ріжемо кубиками. Після чого обсмажуємо його на вершковому маслі, в глибокій каструлі, в якій і продовжимо робити суп. Фенхель має не те, щоб обсмажитися, а нормально протушкувати. А для цього додамо до масла трохи води.
Суп "Вишисуаз"

Краще всього використовувати порей вітчизняного виробництва. Ми його промиваємо, а потім зрізаємо зелену і білу частину цибулі нарізаємо маленькими півкільцями. Після чого підкидаємо в каструлю з фенхелем і тушкуємо пару хвилин. Цим часом, запах фенхелю змішується з пореєм. Потім нарізаємо картоплю кубиками і кидаємо у вируючу зелень і підливаємо ще трохи води. Вариться суп до готовності картоплі. Коли овочі готові, подрібнюють їх блендером і вливаємо вершки. Всю масу ретельно перемішуємо і кидаємо спеції за смаком. Даємо нашому супу охолонути.

Крок 2: Подаємо до столу.
Суп "Вишисуаз"

Суп "Вишисуаз" подається холодним. До нього дуже підійде салат зі свіжих овочів. Для салату знадобляться огірки, фенхель, перчик і можна трохи креветок. Заправляємо Салат невеликою кількістю масла і перемішуємо.
Смачного!

Поради:
- Фенхель до супу додавати не обов'язково, його можна приготувати і без цього інгредієнта, але замінивши його селерою.
- Суп подається виключно холодним, тому прослідкуйте,щоб він охолов.
- Приготовлений салат можна підсипати саме в суп.

Категория: Рецепты / Перші страви / Молочні супи



Если вы нашли грамматическую ошибку, просим выделить слово или предложение и нажать Ctrl + Enter
Администрация рассмотрит каждое обращение и исправит имеющиеся ошибки. Спасибо


Понравился рецепт "Суп "Вишисуаз""? Поделитесь со знакомыми!
 
Привет,Юный повар!,я Том. Радый тебя видеть на сайте Рецепты.У нас много рецептов для тебя. Знаю,что ты найдеш именно свой рецепт.
Буду радый видеть тебя снова.Твой Том.