» » » » Молочний суп з вермішеллю

 


Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Ми рекомендуем вам зарегистрироваться или войти, если вы зарегистрированы.

Рецепт "Молочний суп з вермішеллю"

Автор: mrgrtsereda от 8-01-2016, 18:57, посмотрело: 490

Молочний суп з вермішеллю

Пам'ятаєте, як ще в дитинстві нам давали молочний суп з макаронами? Зазвичай ця страва подавалася солодкою з великими макаронними виробами. Я не буду пропонувати готувати цей суп, так як в ньому немає нічого особливого. А натомість я пропоную здивувати своїх близьких і друзів справжнім молочним супом з вермішеллю з додаванням різних спецій, приправ та овочів. Завдяки додатковим інгредієнтам страва виходить дуже ароматна, смачна і поживна (але це не заважає попросити добавки)!
Інгредієнти для приготування молочного супу з вермішеллю:
Філе куряче – 2 кілограми
Чебрець сухий – 1 чайна ложка
Перець чорний мелений – за смаком
Цибуля ріпчаста великого розміру – 2 штуки
Свіжа селера (черешки) – за смаком
Локшина яєчна широка – 100-200 грам
Вода очищена – 450 мл
Лист лавровий – за смаком
Бульйон курячий – 400 мл
Сіль – за смаком
Молоко – 400 мл
Морква середнього розміру – 3 штуки
Горох свіжий або заморожений – 200 грам
Борошно пшеничне – 2 столові ложки

Інвентар:
Столова ложка
Чайна ложка
Ніж
Виделка
Обробна дошка
Велика каструля ємністю 4-5 літрів
Кришка для каструлі
Глибока миска
Плита
Три тарілки
Ручний вінчик
Середня миска

Приготування молочного супу з вермішеллю.

Крок 1: готуємо бульйонну рідину
Молочний суп з вермішеллю

У велику каструлю вливаємо очищену воду і курячий бульйон. Також додаємо в ємність лаврові листочки, сіль і чорний мелений перець за смаком, а також сухий чебрець. Увага: останній компонент можна покришити в руках, щоб він надав більше запаху страві. Все добре перемішуємо з допомогою столової ложки і ставимо на маленький вогонь, а поки займемося овочами і м'ясом.

Крок 2: готуємо овочі
Молочний суп з вермішеллю

Для приготування такого смачного супу нам знадобиться ріпчаста цибуля, морква і черешки селери. Така овочева суміш дає надзвичайний і дуже апетитний аромат. Її ще часто додають в різні страви французи. Отже, насамперед з допомогою ножа очищаємо моркву від шкірки і добре промиваємо під проточною водою. Потім на обробній дошці подрібнюємо компонент на невеликі шматочки, які вам більше припадуть до смаку. Підготовлений інгредієнт перекладаємо в чисту тарілку і переходимо до обробки наступного овоча.
Молочний суп з вермішеллю

Ножем очищаємо цибулю від лушпиння і промиваємо під проточною водою. На обробній дошці тим же гострим ножем подрібнюємо компонент на невеликі кубики розміром не більше 1 сантиметра. Після обробки перекладаємо овоч у вільну тарілку.
Молочний суп з вермішеллю

І тепер займемося черешками селери. За цей інгредієнт хочу замовити пару добрих слів. Видів цієї рослини дуже багато, але всі разом, і окремо, вони дають нашому організму дуже велику користь. По-перше, до складу селери входять такі речовини, як фосфор, залізо, калій, магній, а також вітаміни групи В, К, Е, А і аскорбінова кислота. По-друге, в їжу можна додавати, як листочки або корінці, так і черешки. І по-третє ця рослина володіє дуже яскравим ароматом, гіркувато-солодким і пряним смаком. Ось саме тому в рецепті я не писала чітку кількість цього інгредієнта, так як це, звичайно ж, справа смаку. Отже, очищаємо руками черешки селери від зовнішнього шару і промиваємо під проточною водою. Потім, з допомогою ножа подрібнюємо інгредієнт на обробній дошці.
Молочний суп з вермішеллю

Після - перекладаємо її в чистий посуд.

Крок 3: готуємо куряче філе
Молочний суп з вермішеллю

Добре промиваємо курку під проточною водою і викладаємо на обробну дошку. З допомогою ножа очищаємо інгредієнт від зайвих жилок і жирку і переходимо до наступного етапу приготування страви.

Крок 4: готуємо молочний суп з вермішеллю

Молочний суп з вермішеллю

Ну, ось! Бульйонна рідина якраз підігрілася, тому саме час додати в каструлю куряче філе. Викладаємо м'ясний інгредієнт в ємність і все добре перемішуємо столовою ложкою.
Молочний суп з вермішеллю

Потім викладаємо в каструлю подрібнені овочі і знову все добре перемішуємо ложкою.
Молочний суп з вермішеллю

Після цього робимо середній вогонь і чекаємо, коли бульйонна маса почне закипати. Відразу ж після цього зменшуємо вогонь до середнього і варимо під кришкою страву протягом 30 хвилин.
Молочний суп з вермішеллю

По закінченню відведеного часу з допомогою виделки дістаємо з каструлі курку і перекладаємо в глибоку миску. Відкладаємо в сторону інгредієнт, щоб він охолов до кімнатної температури. Також дістаємо з каструлі столовою ложкою лавровий лист і знімаємо піну, яка утворилася на поверхні бульйону. Коли м'ясний компонент стане кімнатної температури, поділяємо його чистими руками на невеликі шматочки.
Молочний суп з вермішеллю

Потім робимо великий вогонь і чекаємо, коли знову закипить бульйонна суміш з овочами. Відразу ж після викладаємо в каструлю яєчну локшину і варимо на середньому вогні 5 хвилин. По закінченню відведеного часу на приготування локшини додаємо у бульйонну суміш 300 мілілітрів молока і все добре перемішуємо столовою ложкою. Зменшуємо вогонь до середнього і залишаємо нудитися страву на конфорці.
Молочний суп з вермішеллю

Відразу ж після цього викладаємо в середню каструлю борошно і заливаємо інгредієнт рештою молока.
Молочний суп з вермішеллю

З допомогою ручного вінчика збиваємо компоненти до однорідності, поки не зникнуть грудочки в рідині. Це необхідно зробити для того, щоб наш суп став густішим і смачнішим.
Молочний суп з вермішеллю

Вливаємо молочно-борошняну суміш у суп і все добре перемішавши ложкою, варимо на невеликому вогні до тих пір, поки страва не загусне. На це піде приблизно 5-7 хвилин. Увага: час від часу помішуйте суп підручним інвентарем і перевіряйте його на густоту.
Молочний суп з вермішеллю

Після цього акуратно додаємо в каструлю подрібнені курку та горошок. Добре все перемішуємо ложкою і варимо молочний суп ще 2-3 хвилини. Потім – вимикаємо конфорку і відставляємо блюдо в бік настоятися. За необхідності можна спробувати суп на сіль і перець і додати ці інгредієнти за смаком.

Крок 5: подаємо молочний суп з вермішеллю
Молочний суп з вермішеллю

Це дуже смачний і незвичайний молочний суп, який не тільки виходить дуже ароматний за рахунок своїх компонентів, але і ще дає відчуття ситості надовго. Відразу ж після того, як страва звариться, її можна розливати з допомогою черпака по тарілках і подавати до столу. Деякі не розуміють, як можна заїдати їжу з тіста тим самим хлібом, який готується з борошна. Але, я завжди ставлю на обідній стіл шматочки хлібобулочних виробів, щоб насититися супом і отримати задоволення ще й додатково від шматочки свіжого хліба.
Приємного вам апетиту!

Поради:
– Важливо: якщо у страву ви вирішили додати заморожений горошок, тоді його обов'язково необхідно розморозити до кімнатної температури. Для цього просто заздалегідь дістаємо інгредієнт морозильного шафи і залишаємо осторонь відходити. Ні в якому разі не розморожуйте продукт за допомогою мікрохвильової печі або гарячої води, так як ви цим можете зіпсувати смак і аромат горошку, що є теж важливим компонентом страви.

– Замість яєчної локшини можна взяти звичайні макаронні вироби. Тільки в такому випадку час варіння інгредієнта займе більше часу в залежності від сорту продукту та торгової марки. Тому час від часу необхідно перевіряти макарони на ступінь готовності. Виріб має бути трохи недовареним.

– Замість курячого філе в страву можна додати курячі стегна і крильця. За рахунок цих інгредієнтів у вас вийде більш наваристий бульйон.

Категория: Рецепты / Перші страви / Молочні супи



Если вы нашли грамматическую ошибку, просим выделить слово или предложение и нажать Ctrl + Enter
Администрация рассмотрит каждое обращение и исправит имеющиеся ошибки. Спасибо


Понравился рецепт "Молочний суп з вермішеллю"? Поделитесь со знакомыми!
 
Привет,Юный повар!,я Том. Радый тебя видеть на сайте Рецепты.У нас много рецептов для тебя. Знаю,что ты найдеш именно свой рецепт.
Буду радый видеть тебя снова.Твой Том.