» » » » Млинці на кислому молоці

 


Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Ми рекомендуем вам зарегистрироваться или войти, если вы зарегистрированы.

Рецепт "Млинці на кислому молоці"

Автор: RusGT от 29-12-2015, 15:44, посмотрело: 389

Млинці на кислому молоці

Млинці на кислому молоці пишніші і ніжніші ніж на молоці. Однак вони не підходять для фарширування - начинка буде просочуватися через дірочки. Але в той час вони дуже смачні, пишні та мереживні, і добре просочуються варенням і різними соусами.
Інгредієнти для приготування млинців на кислому молоці:
Кисле молоко - 1,5 склянки
Вода - 1,5 склянки
Яйце - 1 шт
Сіль - 1/2 ч.ложки
Сода харчова - щіпка
Цукор - 2 ст.ложки
Олія рослинна рафінована - для смаження
Інвертар
Миска
Міксер або віночок
Сковорода
Ложка столова
Ополоник
Чайна Ложка
Приготування млинчиків на кислому молоці:
Крок 1: Робимо тісто для млинчиків на кислому молоці.
Млинці на кислому молоці

Тісто для цих млинчиків готується дуже просто і йому не страшні ніякі грудочки. У мисці змішайте кисле молоко, яйце, цукор, сіль. Збийте суміш віночком або міксером. Додайте все борошно, перемішайте. Тісто вийде дуже густе і без грудочок, а якщо все ж трохи утворилося, то їх дуже легко розбити. В це тісто вливайте невеликими порціями воду і перемішуйте, перевіряйте консистенцію. Кисле молоко може бути різної густоти і води може знадобитися трохи менше або навпаки - трохи більше. Соду додаємо в самому кінці.
З магазинного молока даний кисле молоко не виходить, тільки з натурального домашнього. Замість кислого молока можна використовувати кефір.

Крок 2: Готуємо млинці на кислому молоці.
Млинці на кислому молоці

Млинці на кислому молоці потрібно смажити на дуже добре прогрітій сковороді, особливо якщо ви хочете отримати красивий і рум'яний млинець.

Отже, розігріваємо сковороду і змащуємо олією. Саме змащуємо, а не наливаємо масло на сковороду. Зробити це можна кулінарної пензликом. Коли виливаєте тісто на сковороду воно повинно шипіти і пузиритися, якщо це не відбувається, значить, сковороду прогріли недостатньо.

Тісто потрібно розлити максимально тонким шаром: нахиляйте сковороду у різні боки, щоб воно рівномірно розподілилося по всій поверхні. Якщо тісто не виходить розлити тонким шаром, додайте в тісто трохи води і перемішайте.

Печіть млинець з одного боку до тих пір, поки зверху не залишиться рідкого тесту.
Млинці на кислому молоці

Потім перевертайте на іншу сторону і печіть ще приблизно 30 секунд. Знімайте млинець зі сковороди і обов'язково спробуйте. Може потрібно додати сіль або цукор в тісто. Допекайте тісто і складайте млинці на тарілку.

Крок 3: Подаємо млинці на кислому молоці.
Млинці на кислому молоці

Найсмачніші млинці - гарячі, з варенням або свіжими ягодами перетертими з цукром. Ідеальне доповнення - сир, сметана або йогурт.

Приємного апетиту!

Поради:
– Якщо готуєте млинці на двох, то кількість всіх інгредієнтів можна зменшити в два рази, а то вийде приблизно 10 штук на кожного.
– Якщо хочете, щоб млинці були більш солодку, можна запросто збільшити кількість цукру. Млинцям на кислому молоці він не страшний як на молоці, і не завадить їм легко зніматися зі сковороди. Якщо плануєте подавати млинці з несолодким соусом, наприклад, грибний або сирним, то цукор можна взагалі не додавати.

Категория: Рецепты / Выпечка / Блины



Если вы нашли грамматическую ошибку, просим выделить слово или предложение и нажать Ctrl + Enter
Администрация рассмотрит каждое обращение и исправит имеющиеся ошибки. Спасибо


Понравился рецепт "Млинці на кислому молоці"? Поделитесь со знакомыми!
 
Привет,Юный повар!,я Том. Радый тебя видеть на сайте Рецепты.У нас много рецептов для тебя. Знаю,что ты найдеш именно свой рецепт.
Буду радый видеть тебя снова.Твой Том.