» » » » Розсольник по-польськи

 


Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Ми рекомендуем вам зарегистрироваться или войти, если вы зарегистрированы.

Рецепт "Розсольник по-польськи"

Автор: mrgrtsereda от 10-01-2016, 18:10, посмотрело: 477

Розсольник по-польськи

Серед найулюбленіших страв в плані приготування у господинь є розсольники. І є через що! Ця гаряча страва дуже швидко готуватися, в ній багато інгредієнтів, що робить розсольники дуже ситними і варіантів приготування розсольника дуже багато. Один з них я зараз вам представлю - розсольник по-польськи!
Інгредієнти для приготування розсольника по-польськи:
Бульйон яловичий (з грудинки) 2 л
Картопля 2-3 шт
Морква 1 шт
Огірок солоний маринований 4 шт
Борошно пшеничне 1 ст.л з гіркою
Сметана 25-6 ст.л
Цибуля ріпчаста 1 шт
Розсіл огірковий 250 мл
Масло вершкове 10 гр
Зелень кропу або петрушки 200 гр
Лавровий лист 3-4 шт
Сіль і перець за смаком за смаком

Інвентар:
Каструля на 2.5 л
Плита кухонна
Шумівка
Велика терка
Сковорода
Скляночка мірна
Глибока миска
Тарілка плоска
Ніж
Вінчик
Дошка для різання овочів

Приготування розсольника по-польськи:


Крок 1: готуємо бульйон.
Розсольник по-польськи

Заздалегідь приготований яловичий бульйон ставимо на маленький вогонь і, поки бульйон нагрівається, готуємо овочі. Якщо ви не витягнули м'ясо, краще це зробити зараз. Потім буде гарячим - не поріжеш. Насамперед чистимо картоплю і нарізуємо її кубиками примірно 3х3 сантиметра. Коли бульйон досить розігрівся, скидаємо в нього картоплю і беремося за м'ясо. Його треба порізати також кубиками. У бульйон з картоплею кидаємо вимиті листочки лавра.

Крок 2: "начинка" розсольника.
Розсольник по-польськи

Доки вариться картопля, треба встигнути підготувати основну частину бульйону. М'ясо, порізане кубиками, викладаємо на розігріту сковороду і обсмажуємо на повільному вогні. В цей час нарізуємо цибулину дрібно-дрібно і натираємо моркву. Додаємо в сковороду до м'яса, додаємо вогню і продовжуємо обсмажувати до тих пір, поки морква з цибулею не підрум'яняться. Тепер на терці тремо огірки на плоску тарілку. Перевіряємо картоплю у бульйоні вилкою - проходить щільно, але картопля майже зварена, всипаємо у бульйон терті огірочки.
Потім обсмажене м'ясом з морквою і цибулею. І вливаємо 250 мл розсолу. Ретельно перемішуємо і пробуємо на сіль і перець. Чого бракує - подсипте.

Крок 3: готуємо заправку.
Розсольник по-польськи

В глибоку миску відміряємо спочатку борошно, потім додаємо сметану і ополоник бульйону. Ретельно розмішуємо і повертаємо у бульйон. У бульйоні ще раз розмішуємо. Тепер накриваємо кришкою і доводимо до кипіння на тому ж маленькому вогні. Розсольник по-польськи практично готовий!

Крок 4: подаємо до столу наш розсольник!
Розсольник по-польськи

Доки розсольник доходить, промиваємо дошку від залишків овочів, миємо зелень. Її треба дрібно нашаткувати. Як тільки розсольник почав закипати - вимикаємо. Розливаємо розсольник по-польськи по тарілках і присипаємо зеленню. Смачного!

Поради:
- - Замість яловичого бульйону можна використати овочевий або грибний, тоді вийде розсольник по-польськи, але вегетаріанський;
- - До розсольника можна подати чорний свіжий хліб і часник;
- - Сметану краще всього узяти домашню, тоді смак буде більш насиченим.

Категория: Рецепты / Перші страви / Розсольник



Если вы нашли грамматическую ошибку, просим выделить слово или предложение и нажать Ctrl + Enter
Администрация рассмотрит каждое обращение и исправит имеющиеся ошибки. Спасибо


Понравился рецепт "Розсольник по-польськи"? Поделитесь со знакомыми!
 
Привет,Юный повар!,я Том. Радый тебя видеть на сайте Рецепты.У нас много рецептов для тебя. Знаю,что ты найдеш именно свой рецепт.
Буду радый видеть тебя снова.Твой Том.