» » » » Мариновані крильця

 


Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Ми рекомендуем вам зарегистрироваться или войти, если вы зарегистрированы.

Рецепт "Мариновані крильця"

Автор: roman от 18-01-2016, 15:13, посмотрело: 501

Мариновані крильця


Мариновані крильця - дуже універсальне блюдо. Вони можуть стати вашим обідом або вечерею, а можна приготувати їх для великої компанії в якості закуски. Рецептів їх приготування дуже багато, а я розповім як зробити хрусткі запечені гостренькі крила, які точно сподобаються всім!
Інградієнти:
Крильця курячі 8 штук
Олія рослинна 2 столові ложки
Перець чилі мелений 1 чайна ложка
Сіль 1/2 чайної ложки
Листя салату 2-3 штуки
Цибуля ріпчаста 1 штука (невеликий)
Цибуля зелена для прикраси
Інвентар
Глибока тарілка, тарілка для подачі, харчова плівка, вилка, решітка, жароміцний деко, кухонні прихватки для гарячого, дерев'яна ложка, одноразові паперові рушники.
Приготування
Крок 1: Готуємо маринад.
Мариновані крильця

Спершу приготуйте маринад. Для цього в глибокій неметалевій тарілці змішайте між собою рослинне масло, мелений перець чилі і сіль. Гарненько збийте все виделкою або вінчиком до однорідного стану.
Крок 2: Маринуємо крильця.
Мариновані крильця

Курячі крильця промийте прохолодною водою і обсушіть одноразовими паперовими рушниками.
Занурте підготовлені крила в маринад і за допомогою дерев'яної ложки перемішайте так, щоб вони всі вкрилися маслом зі спеціями з усіх боків.
Накрийте тарілку з крилами в маринаді харчовою плівкою і приберіть в холодильник на 30 хвилин або 1,5 години.
Крок 3: Готуємо мариновані крильця.
Мариновані крильця

Готувати мариновані крильця можна на грилі, на відкритому вогні і просто на сковороді. Я буду запікати в духовці.
Розігрійте духовку до 200 градусів за Цельсієм.
Курячі крильця дістаньте з маринаду і розкладіть на деко так, щоб між собою вони стикалися мінімально.
Поставте деко з крилами в розігріту духовку і готуйте до тих пір, поки шкіра не покриється апетитним золотистим рум'янцем. Тобто, приблизно, 30 хвилин. Після готування запечені курячі крильця вийміть з духовки і обережно перекладіть на решітку. Нехай вони відпочинуть і трохи охолонуть, перш ніж ви подасте їх на стіл.
Мариновані крильця

Крок 4: Подаємо мариновані крильця.
Мариновані крильця

Поки крильця остуджуються, підготуйте інші інгредієнти для подачі. Листя салату промити, обсушити, нарвіть і покладіть у тарілку. Після додайте до них очищений від лушпиння і нарізаний тонкими півкільцями ріпчасту цибулю. Перемішайте. Поверх цибулі і листя салату укладіть курячі крильця, прикрасьте їх дрібно порубаним зеленою цибулею і подавайте до столу. Смачно, ситно, гостро і просто! Таке блюдо може легко стати вашим фірмовим. І наостанок: я не думаю, що до крил потрібен соус, але ви можете використовувати томатний .Приємного апетиту!
Мариновані крильця

Поради до рецепту:
- Подати курячі крильця можна і з салатом зі свіжих овочів, наприклад, огірків і помідорів, заправлених оливковим маслом.

- Іноді крильця обробляють, розрубуючи їх ножем по суглобах на три частини.

Категория: Рецепты / М'ясо / Курица



Если вы нашли грамматическую ошибку, просим выделить слово или предложение и нажать Ctrl + Enter
Администрация рассмотрит каждое обращение и исправит имеющиеся ошибки. Спасибо


Понравился рецепт "Мариновані крильця"? Поделитесь со знакомыми!
 
Привет,Юный повар!,я Том. Радый тебя видеть на сайте Рецепты.У нас много рецептов для тебя. Знаю,что ты найдеш именно свой рецепт.
Буду радый видеть тебя снова.Твой Том.