» » » » Помідори, фаршировані грибами

 


Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Ми рекомендуем вам зарегистрироваться или войти, если вы зарегистрированы.

Рецепт "Помідори, фаршировані грибами"

Автор: Iana_92 от 19-01-2016, 22:48, посмотрело: 631

Помідори, фаршировані грибами

Помідори, фаршировані грибами, - дуже смачна закуска або гарнір, залежно від розміру помідорів, яка окрім привабливого зовнішнього вигляду має дивовижний, ні з чим не зрівнянний смак. А приготувати цю страву зовсім не так складно, як може здатися на перший погляд. Запевняю вас, що ніяких особливих умінь не треба, лише бажання приготувати щось по-справжньому смачне і відмінний настрій.
Інгредієнти для приготування помідорів, фаршированих грибами:

Помідори свіжі - 8 штук (середні)
Гриби свіжі - 220 грам
Цибуля ріпчаста - 1 штука (невелика)
Чебрець сушений - за смаком
Зелень свіжої петрушки - за смаком
Горіхи волоські очищені - 50 грам (чи за смаком)
Олія рослинна - опціонально
Соус соєвий - за смаком (зовсім небагато)
Часник - 3-4 зубчики

Інвентар:

Ніж кухонний, дошка обробна, блендер, дерев'яна лопатка, чайна ложка, сковорода, одноразові паперові рушники, столова ложка, жароміцне деко, кухонні прихватки для гарячого.

Приготування помідорів, фаршированих грибами:

Крок 1: готуємо помідори.

Помідори, фаршировані грибами


Спочатку як слід промийте помідори під струменем теплої проточної води. Потім зріжте хвостики разом з верхівкою. За допомогою чайної ложки вийміть м'якуш, щоб у вас вийшли порожнисті усередині кошики з помідорів. Тепер місце маленької хитрості. Вся річ у тому, що овочі слід обсушити. Для цього розстеліть на стільниці одноразові паперові рушники і виставіть на них помідори зрізом вниз. Вийнятий з них м'якуш для приготування цієї страви нам не знадобиться.

Крок 2: готуємо гриби.

Помідори, фаршировані грибами


Гриби, у мене шампіньйони, промийте, перебираючи і зрізуючи потемніння. Очищені і вимиті інгредієнти викладіть на обробну дошку і накришіть дуже дрібними кубиками, якщо ж ваші помідори більші, то і грибні шматочки можна зробити трохи більшими, за бажанням.

Крок 3: готуємо цибулю.

Помідори, фаршировані грибами


Цибулину очистіть від лушпиння. Потім промийте овоч холодною водою і наріжте дрібними кубиками.

Крок 4: готуємо горіхи.

Помідори, фаршировані грибами


Очищені волоські горіхи треба подрібнити. Зробити це можна за допомогою блендера, але якщо у вас немає в даний момент можливості скористатися цим приладом, подавіть горішки качалкою.

Крок 5: готуємо зелень петрушки.

Помідори, фаршировані грибами


Зелень петрушки гарненько промийте і, стряхніть від води, наріжте дуже дрібними шматочками. Важливо: для приготування потрібні тільки листочки, стебла занадто жорсткі, так що уникайте їх попадання у страву.

Крок 6: готуємо часник.

Помідори, фаршировані грибами


Зубчики часнику очистіть від лушпиння і подрібніть за допомогою ножа. Можна, звичайно, скористатися спеціальним пресом або теркою.

Крок 7: готуємо начинку.

Помідори, фаршировані грибами


У сковороді розігрійте рослинну олію. Висипте цибулю і смажте її на середньому вогні до тих пір, поки вона не змінить колір і не розм'якне. Після додайте туди ж часник і гриби. Готуйте інгредієнти увесь час помішуючи до тих пір, поки шампіньйони не стануть м'якші і не пустять багато соку. Висипте чебрець, петрушку і полийте соєвим соусом. Перемішайте і зніміть з вогню. Додайте в начинку подрібнені гриби, ще раз гарненько змішайте все і залиште вистигати до кімнатної температури або трохи більше.

Крок 8: готуємо фаршировані грибами помідори.

Помідори, фаршировані грибами


Розігрійте духовку до 180 градусів. Тим часом наповніть порожнисті помідори підготовленою начинкою і викладіть їх на деко щільно один до одного, щоб вони не падали. Відправте усю цю красу запікатися в духовку на 25-40 хвилин до тих пір, поки шкірка овочів не почне пузиритися і морщитися. Після того, як дістанете фаршировані помідори з духовки, не даючи їм остигнути, відразу приступайте до подання.

Крок 9: подаємо фаршировані грибами помідори до столу.

Помідори, фаршировані грибами


Фаршировані грибами помідори подавайте в гарячому вигляді в якості закуски або гарніру. Ця дивовижна, ароматна і апетитна страва нікого не залишить байдужим. Тому скоріш сідайте за стіл разом з усіма і пригощайтеся.

Смачного!

Поради до рецепту:

- Окрім смажених грибів, фарширувати помідори можна консервованими, після цього їх можна не запікати. Виходить зовсім по-іншому, але теж дуже смачно.
- В якості приправи до помідорів, фаршированих грибами, так само можна використати шавлію, але зовсім небагато.
- Багато хто любить їсти помідори, фаршировані грибами, із сметаною, спробуйте і ви.
- Якщо посипати помідори згори сиром, перед тим, як запекти, вийде ще апетитніше, але занадто жирно, на мій погляд.

Категория: Рецепты / Закуски / Грибні



Если вы нашли грамматическую ошибку, просим выделить слово или предложение и нажать Ctrl + Enter
Администрация рассмотрит каждое обращение и исправит имеющиеся ошибки. Спасибо


Понравился рецепт "Помідори, фаршировані грибами"? Поделитесь со знакомыми!
 
Привет,Юный повар!,я Том. Радый тебя видеть на сайте Рецепты.У нас много рецептов для тебя. Знаю,что ты найдеш именно свой рецепт.
Буду радый видеть тебя снова.Твой Том.