» » » » Курячі наггетси, приготовані в духовці

 


Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Ми рекомендуем вам зарегистрироваться или войти, если вы зарегистрированы.

Рецепт "Курячі наггетси, приготовані в духовці"

Автор: Iana_92 от 20-01-2016, 18:33, посмотрело: 467

Курячі наггетси, приготовані в духовці

Ця проста страва знайшла величезну кількість прихильників по всьому світу. Часто наггетси можна зустріти в ресторанах швидкого харчування. Але що заважає приготувати їх вдома? Адже по суті потрібні звичайнісінькі продукти, які знайдуться у кожного на кухні. А щоб страва вийшла менш жирною, приготуємо курячі наггетси в духовці.
Інгредієнти для приготування курячих наггетсів в духовці:

Куряче філе - 3 штуки
Борошно - 3/4 склянки
Яйця курячі - 3 штуки
Панірувальні сухарі - 1,5-2 склянки
Олія рослинна - 2 ст. ложки
Перець чорний мелений - 1/4 ч. ложки або за смаком
Сіль - 1/2 чайних ложки або за смаком

Інвентар:

Ніж
Грати для запікання
Тарілки
Обробна дошка
Духовка
Мірна склянка
Чайна ложка
Деко
Вилка

Приготування курячих наггетсів в духовці:

Крок 1: Готуємо курку.

Курячі наггетси, приготовані в духовці


Куряче філе промиваємо під холодною проточною водою, викладаємо на обробну дошку, відрізуємо жир і нарізуємо гострим ножем на середні шматочки довільної форми близько 4 - 5 см.

Крок 2: Формування наггетсів.

Курячі наггетси, приготовані в духовці


Тепер нам треба підготувати три тарілки. Перша буде з яйцями, для цього заздалегідь промиваємо їх під гарячою проточною водою, розбиваємо і за допомогою звичайної вилки збиваємо до однорідності. У іншу тарілку висипаємо панірувальні сухарі, додаємо рослинну олію, сіль і чорний мелений перець, ретельно перемішуємо столовою ложкою. А в останню висипаємо борошно.

Курячі наггетси, приготовані в духовці


Курячі шматочки опускаємо спочатку у борошно, ретельно валяємо, після чого обтрушуємо від надлишків.

Курячі наггетси, приготовані в духовці


Потім опускаємо в тарілку з яйцями.

Курячі наггетси, приготовані в духовці


І ретельно обвалюємо в панірувальних сухарях.

Крок 3: Запікаємо страву.

Курячі наггетси, приготовані в духовці


На деко для запікання встановлюємо грати і акуратно укладаємо наггетси. Розігріваємо духовку до 200 градусів і тільки після цього встановлюємо деко з гратами на середній стелаж.

Курячі наггетси, приготовані в духовці


Запікаємо наггетси впродовж 10 - 15 хвилин до повної готовності.

Крок 4: Подаємо курячі наггетси, приготовані в духовці до столу.

Курячі наггетси, приготовані в духовці


Готові наггетси викладаємо на красиву тарілку і подаємо на закуску разом з соусом, наприклад, сирним або будь-яким іншим за смаком. Хоча якщо до них додати домашній гарнір, то вийде повноцінна друга страва. Насолоджуйтеся смачною і простою їжею!

Смачного!

Поради до рецепту:

- Страва вийде ще смачнішою, якщо панірувальні сухарі заздалегідь запекти в духовці на фользі впродовж 6 - 8 хвилин до золотистого кольору.
- Щоб зайвий раз не мити деко після приготування наггетсів, просто застеліть його фольгою або пергаментом для випічки.

Категория: Рецепты / Закуски / Курячі



Если вы нашли грамматическую ошибку, просим выделить слово или предложение и нажать Ctrl + Enter
Администрация рассмотрит каждое обращение и исправит имеющиеся ошибки. Спасибо


Понравился рецепт "Курячі наггетси, приготовані в духовці"? Поделитесь со знакомыми!
 
Привет,Юный повар!,я Том. Радый тебя видеть на сайте Рецепты.У нас много рецептов для тебя. Знаю,что ты найдеш именно свой рецепт.
Буду радый видеть тебя снова.Твой Том.