» » » » Закуска в тарталетках з сиром

 


Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Ми рекомендуем вам зарегистрироваться или войти, если вы зарегистрированы.

Рецепт "Закуска в тарталетках з сиром"

Автор: Iana_92 от 21-01-2016, 00:19, посмотрело: 499

Закуска в тарталетках з сиром

Закуска в тарталетках з сиром - не лише смачна, але і красива страва, яка можна прикрасити як звичайний вечірній, так і святковий стіл. Готується вона дуже швидко (якщо використати вже готові кошики) і завжди вигідно виглядає на фуршетах. Пригощайтесь!
Інгредієнти для приготування закуски в тарталетках з сиром:

Тарталетки з пісочного або листкового тіста - 17 штук
Сир плавлений - 250-300 грам
Філе форелі або сьомги слабосоленої - 150 грам
Яйця курячі - 3 штуки
Майонез - за смаком
Сіль - за смаком
Зелень кропу свіжа - за смаком

Інвентар:

Обробна дошка, кухонний ніж, середня тертка, тарілка - 3 штуки, блюдце, кухонна плита, маленька каструля, кухонні прихватки, блендер, глибока чаша для міксера, столова ложка, чайна ложка, піднос або плоска тарілка для подання, маленька миска.

Приготування закуски в тарталетках з сиром:

Крок 1: готуємо курячі яйця.

Закуска в тарталетках з сиром


Яйця викладаємо в маленьку каструлю і заливаємо звичайною холодною водою так, щоб вона повністю покривала їх. Потім ставимо ємність на середній вогонь і чекаємо, коли закипить її вміст. Відразу ж після цього збавляємо вогонь і варимо яйця на круто впродовж 10 хвилин. Після закінчення відведеного часу вимикаємо конфорку, а каструлю за допомогою кухонних прихваток переставляємо в раковину під струмінь холодної води. Нам треба, щоб яйця повністю остигнули, щоб з них можна було з легкістю видалити шкаралупу.
Увага: після цього бажано ще раз промити яйця під проточною водою, щоб змити, можливо, осколки, що залишилися.

Закуска в тарталетках з сиром


Тепер викладаємо їх на обробну дошку і, скориставшись кухонним ножем, подрібнюємо кубиками. Дрібно рубані яйця переміщаємо в чисту тарілку і на якийсь час залишаємо осторонь.

Крок 2: готуємо плавлений сирок.

Закуска в тарталетках з сиром


Зазвичай плавлений сирок продається в маленьких квадратних пачках по 125-150 грам. З розрахунку інгредієнтів, вказаних в рецепті, нам треба таких дві. Кожну упаковку очищаємо від захисної фольги і викладаємо сирки на обробну дошку.
Скориставшись середньою терткою, подрібнюємо сир прямо на рівній поверхні. Далі пересипаємо сирну стружку в чисту тарілку і переходимо до підготовки наступного інгредієнта.

Крок 3: готуємо кріп.

Закуска в тарталетках з сиром


Для приготування тарталеток не обов'язково використовувати кріп і додавати його в начинку. Насправді це діло смаку. Я, наприклад, роблю по-різному. Буває, висипаю зелень в сирну масу, а буває, просто прикрашаю гілочками кропу закуску. Для тих, хто більше віддає перевагу першому варіанту, промиваємо його під проточною водою. Тепер обтрушуємо зелень від зайвої рідини і викладаємо на обробну дошку. Скориставшись ножем, дрібно рубаємо кріп і відразу ж пересипаємо його у вільне блюдце.

Крок 4: готуємо рибу.

Закуска в тарталетках з сиром


Філе форелі або сьомги (для цього рецепту без різниці) викладаємо на обробну дошку і за допомогою ножа нарізуємо тонкими смужками. Довжина і ширина шматочка має бути приблизно 3-4 сантиметри. Подрібнену рибу перекладаємо в чисту тарілку і на якийсь час залишаємо в спокої.

Крок 5: готуємо закуску в тарталетках з сиром.

Закуска в тарталетках з сиром


У глибоку чашу для міксера викладаємо такі інгредієнти, як подрібнені яйця, сирна стружка і за смаком майонез (я зазвичай додаю 3-4 столових ложки). Скориставшись блендером, збиваємо все на великій швидкості до утворення однорідної густої маси.

Закуска в тарталетках з сиром


Відразу ж після цього переливаємо суміш в маленьку миску і висипаємо сюди ж за бажанням дрібно рубаний кріп. Ще раз перемішуємо інгредієнти столовою ложкою до однорідності. Тепер пробуємо сирну масу на смак і з потреби додаємо трохи солі.

Закуска в тарталетках з сиром


У кожну тарталетку за допомогою чайної ложки викладаємо щільну солону масу, а згори закуску прикрашаємо пластинками сьомги. Тепер розміщуємо готову страву на піднос або плоску тарілку і подаємо до обіднього столу.

Крок 6: подаємо закуску в тарталетках з сиром до столу.

Закуска в тарталетках з сиром


Готову закуску в тарталетках з сиром відразу ж подаємо до столу. Така страва також красиво виглядає на будь-якому святковому столі, наприклад, на Новому Році, Дні Народженні, 8 Березня, Дні закоханих і інших всіляких фуршетах.

Приємного вам апетиту!

Поради до рецепту:

- для приготування закуски можна використати, як готові тарталетки, так і приготувати основу для страви самому. Тісто для цієї випічки підходить пісочне, листкове або навіть дріжджове. Головне, придавити тарталетки сушеним горохом перед приготуванням, щоб вони не піднялися в процесі запікання;
- для приготування начинки замість плавленого сиру з яйцями можна узяти прісний або солоний сир із сметаною і добре збити ці інгредієнти за допомогою блендера;
- якщо ви не хочете використати для прикраси малосолену рибу, тоді надайте вашій закусці пікантну гостроту за рахунок подрібненого зубчика часнику;
- начинку можна викласти в тарталетки за допомогою кондитерського шприца.

Категория: Рецепты / Закуски / Сирні



Если вы нашли грамматическую ошибку, просим выделить слово или предложение и нажать Ctrl + Enter
Администрация рассмотрит каждое обращение и исправит имеющиеся ошибки. Спасибо


Понравился рецепт "Закуска в тарталетках з сиром"? Поделитесь со знакомыми!
 
Привет,Юный повар!,я Том. Радый тебя видеть на сайте Рецепты.У нас много рецептов для тебя. Знаю,что ты найдеш именно свой рецепт.
Буду радый видеть тебя снова.Твой Том.