» » » » » Маринад із коньяку

 


Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Ми рекомендуем вам зарегистрироваться или войти, если вы зарегистрированы.

Рецепт "Маринад із коньяку"

Автор: Iana_92 от 23-01-2016, 18:14, посмотрело: 295

Маринад із коньяку

Щоб м'ясо було по-справжньому апетитним, його варто правильно підготувати! Наприклад, маринад коньячний ідеально просочить яловичину або свинину. Він розчинить частину жирових прошарків, пом'якшить м'ясні тканини, а також надасть цим продуктам особливо приємного смаку і запаху.
Інгредієнти для приготування маринаду коньячного:

На 2 кілограми м'яса:

Коньяк - 1/2 склянки
Соус соєвий - 1/2 склянки
Перець чилі сушений (пластівці) - 1-2 столових ложки
Перець чорний горошком - 2 чайних ложки
Цибуля ріпчаста - 2 штуки
Олія рослинна рафінована - 3 столових ложки
Суміш сушених трав для м'яса - 1 столова ложка або за смаком

Інвентар:

Кухонний ніж
Обробна дошка
Паперові кухонні рушники
Миска
Столова ложка

Приготування маринаду із коньяку:

Крок 1: готуємо інгредієнти.

Маринад із коньяку


Спершу за допомогою гострого ножа очищаємо від шкірки цибулю, промиваємо її під холодною проточною водою, сушимо паперовими кухонними рушниками, викладаємо на обробну дошку і шаткуємо маленькими кубиками зразкового розміру до 1 сантиметра. Потім перекладаємо подрібнений овоч в невелику миску, ставимо на кухонний стіл інші інгредієнти, які знадобляться для приготування маринаду, і приступаємо до наступного кроку.

Крок 2: готуємо маринад.

Маринад із коньяку


Вливаємо в миску з цибулею потрібну кількість коньяку, соєвого соусу, рафінованої рослинної олії. Потім додаємо туди суміш сушених трав для м'яса, а також два види перцю: пластівці чилі і чорний горошок. Допомагаючи собі столовою ложкою, перемішуємо усі складові маринаду до однорідної консистенції і відразу використовуємо його за призначенням.

Крок 3: подаємо маринад із коньяку до столу.

Маринад із коньяку


Маринад із коньяку - це насичена суміш, яку використовують для маринування м'яса домашніх або диких тварин, але найбільше він підходить для свинини або яловичини.

Маринад із коньяку


Перед цим ці продукти промивають, сушать, за бажанням нарізують порційними шматками, викладають в глибоку каструлю або пластиковий пакет з блискавкою, заливають маринадом, закривають і ставлять в холодильник на 2-12 годин.

Маринад із коньяку


Звичайно, м'ясо виходить смачнішим, якщо маринувати його довше, після цього його можна запекти, посмажити або приготувати на грилі у вигляді шашлику. Насолоджуйтеся!

Смачного!

Поради до рецепту:

- в маринад можна класти будь-які трави і спеції, які використовують для приготування м'ясних блюд: сушений базилік, духмяний перець, орегано, коріандр, лавровий лист і багато інших;
- дуже часто в маринад додають трохи лимонного соку і цедри, а також зелень кропу і петрушки;
- під час маринування м'ясо варто періодично перемішувати або перекладати зі сторони на сторону, щоб запашна суміш просочувала його з усіх боків;
- пластівці гострого червоного перцю чилі можна замінити меленим або 1 стручком свіжого.

Категория: Рецепты / Другое / Соуси / Маринади



Если вы нашли грамматическую ошибку, просим выделить слово или предложение и нажать Ctrl + Enter
Администрация рассмотрит каждое обращение и исправит имеющиеся ошибки. Спасибо


Понравился рецепт "Маринад із коньяку"? Поделитесь со знакомыми!
 
Привет,Юный повар!,я Том. Радый тебя видеть на сайте Рецепты.У нас много рецептов для тебя. Знаю,что ты найдеш именно свой рецепт.
Буду радый видеть тебя снова.Твой Том.