» » » » Буряк тертий маринований

 


Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Ми рекомендуем вам зарегистрироваться или войти, если вы зарегистрированы.

Рецепт "Буряк тертий маринований"

Автор: Yarmarok от 29-01-2016, 22:41, посмотрело: 799

Буряк тертий маринований

Буряк тертий маринований - ще одна абсолютно незамінна в господарстві заготівля. Адже буряк - один з найкорисніших і часто використованих продуктів харчування. Ми готуємо з неї салати, супи, різні гарячі блюда і багато ще чого. Заготовивши тертий буряк на зиму ви не лише приготуєте смачну закуску, але і зумієте скоротити час приготування страв в майбутньому, все що вам залишиться, це просто відкрити банку.
Інгредієнти:
Для маринаду з розрахунку на 1 літр води

Буряк скільки візьмете
Цукор 1 столова ложка
Сіль 1 столова ложка
Оцет 1 столова ложка

Інвентар:
Каструля - 2 штуки
ніж кухонний
терка велика
ополоник
столова ложка
кухонний рушник.

Приготування

Крок 1: приготуємо буряк.
Буряк тертий маринований

Як слід промийте коренеплоди, не лінуйтеся, хоч ми потім ще і їх чиститимемо, але краще позбавитися від усіх небажаних піщинок і рослинного сміття зараз. Промиті буряки складіть в каструлю, залийте водою, поставте на середній вогонь і доведіть до кипіння. Варіть овочі до готовності, але тільки не переваріть.
Після варіння опустіть буряк в холодну воду і остудіть. Зніміть з готового буряка шкірку, легко зчистивши її ножем. Очищені коренеплоди подрібніть за допомогою терки. Краще всього підійде терка для морквини по-корейски.

Крок 2: готуємо маринад.
Буряк тертий маринований

У каструлю вилийте воду, додайте в неї цукровий пісок, сіль і оцет, перемішайте і доведіть до кипіння. Цукор з сіллю повинні при цьому повністю розчинитися.

Крок 3: маринуємо тертий буряк.
Буряк тертий маринований

Буряк щільно розкладіть в гарячі стерилізовані скляні банки і залийте киплячим маринадом. Закрийте. Гарненько укутайте заготівлі в кухонні рушники, переверніть догори дном і поставте на кришки. Коли банки з маринованим буряком повністю охолонуть, їх можна прибрати в прохолодне темне місце, де він без проблем простоїть хоч до наступного літа.

Крок 4: подаємо буряк тертий маринований.
Буряк тертий маринований

З тертого маринованого буряка можна сміливо готувати різні супи, додавати її в гарячі і холодні гарніри, а так само використати для приготування салатів. На святковому столі буряк можна подати разом з часниковими грінками як закуску. А коли вам раптом захочеться швиденько перекусити чого-небудь смачного, просто змішайте буряк з майонезом, рослинною олією або сметаною і намажте на шматочок хліба, дуже смачно і корисно.
Смачного!

Поради:
- Маринований тертий буряк додасть смаку і пікантності в такі класичні салати, як оселедець під шубою і вінегрет, обов'язково спробуйте.

- Не маринуйте буряк у великих банках, оскільки після того, як ви її відкриєте, доведеться переставляти заготівлю в холодильник, де вона займатиме багато місця, а багато буряка відразу треба зовсім не завжди.

Категория: Рецепты / Овочі / Буряк



Если вы нашли грамматическую ошибку, просим выделить слово или предложение и нажать Ctrl + Enter
Администрация рассмотрит каждое обращение и исправит имеющиеся ошибки. Спасибо


Понравился рецепт "Буряк тертий маринований"? Поделитесь со знакомыми!
 
Привет,Юный повар!,я Том. Радый тебя видеть на сайте Рецепты.У нас много рецептов для тебя. Знаю,что ты найдеш именно свой рецепт.
Буду радый видеть тебя снова.Твой Том.