» » » » Журавлинне вино

 


Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Ми рекомендуем вам зарегистрироваться или войти, если вы зарегистрированы.

Рецепт "Журавлинне вино"

Автор: roman от 1-02-2016, 17:41, посмотрело: 374

Журавлинне вино


Цінні властивості цієї північної ягоди обумовлені присутністю в ній величезної безлічі органічних кислот - бензойної, хінної, лимонної, та інших. Дані кислоти підсилюють ефективність багатьох ліків, якщо ви лікуєте бронхіт, і допомагає при різних запальних процесах. Але якщо у вас гострі запальні процеси в шлунку або кишечнику, то ягоди журавлини вас протипоказані. Крім того, в журавлині містяться у великій кількості вітамін С, пектини і глюкоза.
Інградієнти:
Журавлинний сік 15 літрів
Вода колодязна або джерельна 5 літрів
Цукровий пісок 20 кг.
Інвентар
Журавлинний сік 15 літрів
Вода колодязна або джерельна 5 літрів
Цукровий пісок 20 кг.
Приготування
Крок 1: Готуємо ягоди для бродіння.
Журавлинне вино

Журавлину раджу відбирати саму стиглу, щоб вона не була недозрілий і кислої. Інакше вам знадобиться величезна кількість цукру, хоча його і так буде необхідно багато. Першим ділом ретельно промиваємо ягоди. Можна їх навіть замочити в мисці з холодною водою на годину-півтори. Після знову споліскуємо ягоди і зливаємо з них рідину.
Крок 2: Залишаємо журавлину для бродіння.
Журавлинне вино

Далі притискаємо журавлину і залишаємо для бродіння на 15-20 днів.
Журавлинне вино

Після того, як в журавлині утворилася велика кількість соку і ягоди розм'якшилися, доливаємо воду і ставимо цукор, все ретельно перемішуємо і залишаємо для другого бродіння на 30-40 днів.
Журавлинне вино

оловне постійно пробувати , щоб брага НЕ перекисла.
Журавлинне вино

Після цього проміжку часу брагу необхідно процідити через сито або кілька шарів марлі, щоб видалити всі зайві залишки від ягід. Всю рідина переливаємо в прозору чистий посуд і залишаємо настоюватися ще 30-40 днів в прохолодному приміщенні, а краще погребі чи підвалі.
Крок 3: Подаємо журавлинне вино.

Журавлинне вино

Вино можна вживати як аперитив, оскільки воно покращує травлення і допомагає організму бути постійно в тонусі і хорошому настрої. Воно містить мало спирту, тому несе в собі користі більше, ніж шкоди. Приємного вам апетиту!
Поради до рецепту:
- - Для подачі напою на стіл перелийте необхідну кількість в графин, а залишки добре закупорьте і заберіть у звичне місце зберігання.

- - Журавлинне вино до того ж можна використовувати для вторинної переробки в кулінарії і під час приготування інших коктейлів.

- - Напій має дуже корисними властивостями, але, тим не менш, надмірне вживання алкогольних напоїв негативно позначається на нашому здоров'ї, тому у всьому дотримуйтесь міри.

Категория: Рецепты / Напої / Домашнє вино



Если вы нашли грамматическую ошибку, просим выделить слово или предложение и нажать Ctrl + Enter
Администрация рассмотрит каждое обращение и исправит имеющиеся ошибки. Спасибо


Понравился рецепт "Журавлинне вино"? Поделитесь со знакомыми!
 
Привет,Юный повар!,я Том. Радый тебя видеть на сайте Рецепты.У нас много рецептов для тебя. Знаю,что ты найдеш именно свой рецепт.
Буду радый видеть тебя снова.Твой Том.