» » » » Пісні деруни

 


Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Ми рекомендуем вам зарегистрироваться или войти, если вы зарегистрированы.

Рецепт "Пісні деруни"

Автор: Юрій от 2-02-2016, 22:43, посмотрело: 527

Пісні деруни

Пісні деруни - прекрасна страва, яка не просто допоможе вам дотримуватися поста, але і значно заощадити час на готуванні. По суті деруни - це картопляні оладки, які швиденько можна зготувати на обід або вечерю. А головне, що вони виходять такими апетитними і смачними, що ніхто не залишиться голодним.
Інгредієнти для приготування:
Картопля 8 штук (велика)
Борошно пшеничне 1-2 столових ложки
Сіль за смаком
Перець чорний мелений за смаком
Олія рослинна скільки знадобиться для жаріння

Інвентар:
Глибока тарілка,
терка з дрібними отворами,
ніж для чищення овочів,
щітка для миття овочів,
столова ложка,
плоска сковорода,
товста лопатка,
блюдо для подання,
одноразові паперові рушники,
велике плоске блюдо.

Приготування дерунів:

Крок 1: Підготуємо картоплю
Пісні деруни

Складіть картоплю в раковину і, включивши теплу воду, промийте кожен овоч спеціальною щіточкою, зчищаючи налиплу землю, пісок і інший бруд. Після миття з бульб зніміть шкірку, виріжте очки. З потреби сполосніть картоплю водою після чищення ще раз.

Крок 2: Готуємо масу для дерунів
Пісні деруни

Очищену картоплю подрібните за допомогою дрібної терки. Звичайно, можна скористатися і великою, але як показує практика, виходить зовсім не так смачно і ніжно.
Пісні деруни

У картопляну масу висипте сіль, пшеничне борошно і чорний мелений перець. Гарненько перемішайте масу, щоб усі спеції рівномірно розподілилися.

Крок 3: Жаримо пісні деруни
Пісні деруни

Розігрійте сковороду, а в ній невелику кількість рослинної олії. Столовою ложкою викладайте на розжарене дно посуду картопляну масу. Збавте вогонь і готуйте деруни на середній потужності до тих пір, поки вони не покриються золотистою хрусткою скориночкою з обох боків. Важливо: перевертати картопляні оладки треба обережно, спершу трохи підчіплюючи лопаткою, щоб вони не розвалилися.
Готові деруни перекладіть на велике плоске блюдо і беріться за жаріння наступної партії. Але якщо так випадково вийшло, що ви переборщили з рослинною олією, то просто спершу промокніть вироби одноразовими паперовими рушниками.

Крок 4: Подаємо пісні деруни
Пісні деруни

Готові пісні деруни подавайте відразу після приготування, поки вони ще гарячі. Доповніть їх пісним майонезом або будь-яким іншим соусом на ваш вибір. Деруни можна подавати як самостійне блюдо, так і в якості гарніру.
Смачного!

Поради до рецепту:

- Щоб деруни не посіріли і не потемніли, можна разом з картоплею натерти одну свіжу цибулину.

- Багато хазяйок рекомендують додавати замість пшеничного борошна манну крупу.

- Щоб не мучитися з теркою, скористайтеся м'ясорубкою або блендером, це значно прискорить процес готування і ніскільки не відіб'ється на смаку готових дерунів.

- Якщо у виборі продуктів у вас більше розв'язані руки, то додайте до тертої картоплі подрібнений часник і зелень кропу, це надасть драникам пікантність і аромат.

Категория: Рецепты / Другое / Деруни



Если вы нашли грамматическую ошибку, просим выделить слово или предложение и нажать Ctrl + Enter
Администрация рассмотрит каждое обращение и исправит имеющиеся ошибки. Спасибо


Понравился рецепт "Пісні деруни"? Поделитесь со знакомыми!
 
Привет,Юный повар!,я Том. Радый тебя видеть на сайте Рецепты.У нас много рецептов для тебя. Знаю,что ты найдеш именно свой рецепт.
Буду радый видеть тебя снова.Твой Том.