» » » » Деруни з шинкою

 


Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Ми рекомендуем вам зарегистрироваться или войти, если вы зарегистрированы.

Рецепт "Деруни з шинкою"

Автор: Юрій от 2-02-2016, 23:39, посмотрело: 420

Деруни з шинкою

Якщо ви втомилися від страв, що приїлися, з картоплі, тоді деруни з шинкою допоможуть вам урізноманітити ваш буденний стіл. Не потрібно бути генієм в кулінарії, щоб приготувати цю вкуснятину. Вам знадобиться зовсім небагато продуктів, година вільного часу і у результаті, ви отримаєте смачний сніданок, обід або вечерю!
Інгредієнти:
Картопля 3-4 штуки
Часник 1-2 зубці
Борошно пшеничне, 5 столових ложок
Сметана 200 грам
Шинка 160 грам
Яйце куряче 3 штуки
Петрушка (чи кріп) за смаком
Сіль за смаком
Перець чорний мелений за смаком
Олія рослинна (для жаріння) скільки знадобиться

Інвентар:
Глибока миска
Ніж - 2 штуки
Обробна дошка - 2 штуки
Терка
Паперові кухонні рушники
Столова ложка
Чесникодавка
Плита
Сковорода
Кухонна лопатка
Велике плоске блюце
Тарілка

Приготування:

Крок 1: Готуємо масу для дерунів
Деруни з шинкою

Чистимо від шкірки картоплю і часник. Ретельно промиваємо їх під холодною проточною водою разом із зеленню петрушки або кропу. Сушимо овочі паперовими кухонними рушниками, а зелень струшуємо над раковиною, позбавляючись від надлишків вологи. Картоплю натираємо на дрібній терці, злегка віджимаємо її руками від зайвого соку і відправляємо в глибоку миску. Туди ж видавлюємо через часникодавку зубчики часнику. Додаємо в миску потрібну кількість сметани і перемішуємо до однорідності. Тепер картопля не потемніє.
Деруни з шинкою

Потім укладаємо на обробну дошку зелень, шаткуємо їх на дрібні шматочки і кладемо в миску з картоплею.
Деруни з шинкою

З шинки знімаємо харчову плівку, нарізуємо її тонкою соломкою або дрібним кубиком і відправляємо нарізку услід за зеленню.
Деруни з шинкою

У цю ж ємність вибиваємо потрібну кількість курячих яєць без шкаралупи, всипаємо просіяне пшеничне борошно,додаємо за смаком сіль і чорний мелений перець. Перемішуємо все столовою ложкою до однорідної консистенції і приступаємо до наступного кроку.

Крок 2: Жаримо деруни
Деруни з шинкою

Включаємо плиту на середній рівень і ставимо на неї сковороду з 2 - 3 столовими ложками рослинної олії. Через час, за допомогою тієї ж ложки, укладаємо в розігріту олію декілька порцій картопляної маси. Злегка придавлюємо їх кухонною лопаткою так, щоб вийшли плоскі млинчики. Обсмажуємо деруни з обох боків до золотистої, хрусткої кірочки. На жаріння кожної порції піде не більше 4 - 5 хвилин.
Після перекладаємо картопляні млинчики на паперовий кухонний рушник. Даємо можливість паперу ввібрати в себе надлишки жиру. Тим же способом смажимо інші деруни, поки не закінчиться картопляна маса. Потім сервіруємо їх на великому плоскому блюді разом із сметаною або домашніми вершками і подаємо до столу.

Крок 3: Подаємо деруни з шинкою
Деруни з шинкою

Деруни з шинкою подають в теплому вигляді, як другу страву. За бажанням кожну порцію цієї вкуснятіни посипають свіжою подрібненою зеленню, поливають сметаною або домашніми вершками. Насолоджуйтеся!

Смачного!

Поради до рецепту:

- Набір спецій можна доповнити будь-якими прянощами, які підходять для приготування страв з овочів.

- Картоплю можна подрібнити за допомогою кухонного комбайна або електричної м'ясорубки, яка має спеціально призначену для цього насадку.

- Замість зелені можна використати сушену зелень.

- Замість сметани можна використати жирний кефір.

Категория: Рецепты / Другое / Деруни



Если вы нашли грамматическую ошибку, просим выделить слово или предложение и нажать Ctrl + Enter
Администрация рассмотрит каждое обращение и исправит имеющиеся ошибки. Спасибо


Понравился рецепт "Деруни з шинкою"? Поделитесь со знакомыми!
 
Привет,Юный повар!,я Том. Радый тебя видеть на сайте Рецепты.У нас много рецептов для тебя. Знаю,что ты найдеш именно свой рецепт.
Буду радый видеть тебя снова.Твой Том.