» » » » Вареники з солоним сиром

 


Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Ми рекомендуем вам зарегистрироваться или войти, если вы зарегистрированы.

Рецепт "Вареники з солоним сиром"

Автор: Yarmarok от 3-02-2016, 20:06, посмотрело: 473

Вареники з солоним сиром

Вареники - смачне російське блюдо, яке вже розкуштували у всьому світі. На сьогодні є безліч рецептів з різними начинками, але мені здається, що найсмачніші - це вареники з солоним сиром! Готуються вони дуже просто, як і будь-які інші. Головне - використати якісне борошно і смачний соковитий домашній сир.
Інгредієнти:
Борошно пшеничне 1 кілограм
Яйця курячі 4 штуки
Сир 1 кілограм
Сіль 1 чайна ложка
Вода чиста холодна 2 склянки
Олія вершкова 100-150 грам
Сметана 200 грам

Інвентар:
Глибока миска - 2 штуки
сито
чайна ложка
качалка
кухонний стіл
кругла форма для випікання або склянка з гострими краями
морозильна камера
обробна дошка - 2-3 штуки
велика каструля
кухонна плита
столова ложка або шумівка
глибоке блюдо для подання
друшляк
кухонна прихватка.

Приготування

Крок 1: приготуємо борошно.
Вареники з солоним сиром

Висипаємо борошно в сито і просіюємо у вільну глибоку миску. Це необхідно зробити для того, щоб позбавитися від грудочок і сторонніх домішок. Увага: для приготування тіста необхідно використати борошно вищого гатунку, тонкого помелу і перевірених торгових марок.

Крок 2: готуємо тісто.
Вареники з солоним сиром

На вершині гірки з борошна робимо чистими пальцями невелике поглиблення. Сюди розбиваємо два яйця, висипаємо сіль і виливаємо чисту холодну воду. Увага: згідно з інгредієнтами потрібно 2 склянки води, але треба орієнтуватися на якість борошна. Тому краще вилити спочатку 1,5 склянки рідини, а потім з потреби підливати. Те ж стосується і борошна: можна відсипати деяку кількість і додавати по трохи в загальну масу. Отже, вимішуємо тісто чистими руками до тих пір, поки воно не стане пружним і не перестане прилипати до рук.
Вареники з солоним сиром

Після цього надаємо йому округлої форми і на якийсь час залишаємо осторонь. Таке тісто не розварюється і не тріскається в гарячій воді.

Крок 3: приготуємо сир.
Вареники з солоним сиром

У глибоку чисту миску викладаємо сир, розбиваємо два яйця, що залишилися, і за смаком висипаємо сіль. Скориставшись столовою ложкою, ретельно перемішуємо усі інгредієнти до утворення однорідної маси.

Крок 4: готуємо вареники з солоним сиром.
Вареники з солоним сиром

Посипаємо кухонний стіл невеликою кількістю борошна і викладаємо на нього кулю тіста. За допомогою качалки розкочуємо його в один великий млинець завтовшки приблизно 3 міліметри.
Вареники з солоним сиром

Тепер, скориставшись круглою формою для випікання або склянкою з гострими краями, видавлюємо кружечки. Залишки тіста знову вимішуємо, розкочуємо качалкою в млинець і видавлюємо з нього кружечки. Повторюємо процедуру до тих пір, поки у нас не закінчиться тісто. Увага: можна також з тіста сформувати "ковбаску" і нарізувати її на шматочки потрібної нам величини. З кожного шматочка руками формуємо кульку і після з нього розкочуємо круглий пласт.
Вареники з солоним сиром

За допомогою чайної ложки викладаємо сирну масу на кружечок. Загинаємо тісто так, щоб у нас вийшов півмісяць. Добре защипуємо краї вареника пальцями, щоб в процесі варіння шов не розійшовся.
Зліплені вареники розкладаємо по обробних дошках, присипаних невеликою кількістю борошна, і ставимо в морозильну камеру замерзати на 2 - 3 години.
Вареники з солоним сиром

Після закінчення відведеного часу ставимо каструлю із звичайною холодною водою на середній вогонь. Коли рідина закипить, солимо її, перемішуємо столовою ложкою і дістаємо з морозильника вареники. Акуратно викладаємо їх в киплячу воду. Час від часу помішуємо все столовою ложкою або шумівкою, щоб тісто не прилипнуло до дна місткості. Варимо до тих пір, поки вареники не спливуть на поверхню каструлі. Приблизний час приготування 20 - 30 хвилин, залежно від кількості. Відразу ж після цього вимикаємо конфорку, а воду з каструлі зливаємо через друшляк в раковину за допомогою кухонних прихваток. Кілька разів акуратно підкидаємо ємність з варениками, щоб з них витекла зайва рідина.

Крок 5: подаємо вареники з солоним сиром.
Вареники з солоним сиром

Приготовані вареники з солоним сиром висипаємо в спеціальну глибоку тарілку, а поверх блюда викладаємо шматочки вершкового масла. Подаємо до обіднього столу разом із сметаною.
Смачного!

Поради:
- якщо для приготування вареників ви використовуєте зернистий сир, тоді краще всього його ретельно перемішати вилкою або злегка збити в чаші блендера на малій швидкості, щоб вийшла хороша однорідна маса з невеликими шматочками сиру;

- якщо вам незручно готувати тісто в мисці, тоді треба добре перемішати усі інгредієнти руками і вже в'язку масу викласти на кухонний стіл і продовжити вимішувати тісто тут, постійно підсипаючи трохи борошна;

- сформовані вареники після замерзання можна перекласти в харчовий пакет і зберігати в морозильній камері тривалий час.

Категория: Рецепты / Другое / Вареники



Если вы нашли грамматическую ошибку, просим выделить слово или предложение и нажать Ctrl + Enter
Администрация рассмотрит каждое обращение и исправит имеющиеся ошибки. Спасибо


Понравился рецепт "Вареники з солоним сиром"? Поделитесь со знакомыми!
 
Привет,Юный повар!,я Том. Радый тебя видеть на сайте Рецепты.У нас много рецептов для тебя. Знаю,что ты найдеш именно свой рецепт.
Буду радый видеть тебя снова.Твой Том.