» » » » Панакота з амаретто.

 


Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Ми рекомендуем вам зарегистрироваться или войти, если вы зарегистрированы.

Рецепт "Панакота з амаретто."

Автор: Psitron от 18-02-2016, 22:22, посмотрело: 531

Панакота з амаретто.

Як Ви вже чули, панакота-це традиційний десерт в Італії. Не складно здогадатися, що всі ми любимо смачненько і приємно проводити наш дорогоцінний час. Так ось, десерт "панакота" дуже допоможе нам виконати мрію. Якщо Ви чекаєте гостей або самі хочете поласувати цим десертом, тоді Ви потрапили саме на той сайт, який Вам потрібен. Сьогодні ми будемо готувати Панакота з амаретто. До речі, це дуже рідкісний рецепт.
Інгредієнти для приготування Панакота з амаретто:
Для амаретто-желе:

Амаретто 160мл .;
Вода 140мл .;
Желатин 3 пластинки або 5гр. сухого.
Для Панакота:
Вершки 500мл .;
Цукор 50 гр .;
Ванільний цукор 1 пакетик .;
Желатин 4 пластинки або 6,5 гр сухого.

Інвентар:
формочки;
Каструля;
Ложка.
Приготування Панакота з амаретто:

Крок 1: Готуємо амаретто-желе.


Панакота з амаретто.

Беремо желатин і розмочуємо його в холодній воді. Можете навіть його трохи перемішати.
Панакота з амаретто.

Потім наливаємо в каструльку води і заливаємо лікер. У нашому випадку, амаретто. Все це перемішуємо і відправляємо на вогонь, щоб трохи підігріти. Сильно не розігрівайте, тому що потім Ви відправите желе в холодильник. Знімаємо з плити і додаємо майже розтанувший желатин. Цю масу помішувати до тих пір, поки не розчиниться желатин. Розливаємо по стаканчиках і ставимо в холодильник. Не можна лити повну склянку, тільки на відмітці сантиметра 3-4, тому що на другий шар у Вас піде панакота.

Крок 2: Готуємо Панакота.

Панакота з амаретто.

Проробляємо з желатином той же крок, що і для желе.
Панакота з амаретто.

Заливаємо його холодною водою і даємо розтанути. Після чого виливаємо вершки в сотейник і додаємо цукор. Молоко доводимо до кипіння, тільки не кип'ятити. Якщо бачите, що молоко підніметься, залийте желатин і знімайте з плити. Тільки добре все перемішайте. Потім остудіть вершки, щоб вони були повністю холодними і залийте другим шаром в стаканчики. Ставте в холодильник до повного застигання.

Крок 3: Подаємо до столу.

Панакота з амаретто.

Дістаємо застиглий десерт і заливаємо його третім шаром. На третій шар піде те саме желе що залишився . Залили і знову ставимо в холодильник. До повної готовності, Вам знадобиться 3 години. Після чого сміливо беріть Панакота і пробуйте. Приємного апетиту!

Поради до рецепту:

- - Подавати цей десерт можна з сиропом, наприклад кленовим або горіховим.

Категория: Рецепты / Десерти / Панакота



Если вы нашли грамматическую ошибку, просим выделить слово или предложение и нажать Ctrl + Enter
Администрация рассмотрит каждое обращение и исправит имеющиеся ошибки. Спасибо


Понравился рецепт "Панакота з амаретто."? Поделитесь со знакомыми!
 
Привет,Юный повар!,я Том. Радый тебя видеть на сайте Рецепты.У нас много рецептов для тебя. Знаю,что ты найдеш именно свой рецепт.
Буду радый видеть тебя снова.Твой Том.