» » » » Полунична панакота

 


Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Ми рекомендуем вам зарегистрироваться или войти, если вы зарегистрированы.

Рецепт "Полунична панакота"

Автор: Psitron от 18-02-2016, 23:12, посмотрело: 607

Полунична панакота

Одного разу в піцерії, я побачив в розділі "десерт" страву "панакота". Така назва здалося мені дуже дивниою і незрозумілою. Довго не думав, я вирішив випробувати цей десерт. Ефект був очевидний: десерт був як смачний для очей, так і для язика. "Панакота" виявилася дуже ароматним і пишним десертом. Я в нього просто закохався. Розмарин надавав йому таку блаженну м'якість, що я вирішив замовити ще одну порцію, після чого був дуже задоволений.
Інгредієнти для приготування полуничної Панакота:

Вершки 1 л .;
Цукор 150 г .;
Желатин 1 пачка .;
Ванілін за смаком; за смаком
Розмарин щіпка; за смаком
Джем полуничний 50г .;
М'ята для прикраси. за смаком

Інвентар:

Каструля; ложка; чайник; формочки; Сито.

Приготування полуничної Панакоти:

Крок 1: Приготуємо чарівну суміш.

Полунична панакота

Виливаємо вершки в сотейник і ставимо на вогонь. Додаємо потроху цукор, помішуючи ложкою.
Полунична панакота

У вже закипівші вершки додайте кілька голочок ванілі.
Полунична панакота

Тепер замочуємо желатин холодним молоком, молока повинно бути невелика кількість. Після чого розведіть все гарячим молоком.
Полунична панакота

Коли молоко почне кипіти, залийте розведений желатин. Після, гарненько перемішайте, не залишайте згустки. А потім знімайте з вогню.

Крок 2: Розливаємо рідину по формах.

Полунична панакота

Проціджуємо всю масу через ситечко, позбавляючись таким чином від надмірностей, потім розливаємо десерт у формами.
Полунична панакота

Поставимо десерт охолоджуватися. На це піде десь годину, можна помістити його в холодильник.

Крок 3: Прикрашаємо і подаємо.

Полунична панакота

Для початку витягніть застиглий десерт. У цьому нам допоможе тарілка з гарячою водою.
Полунична панакота

Опускаємо на хвилинку формочки в воду. Після чого десерт буде дуже легко витягти. І перекладаємо Панакота на тарілочку.
Полунична панакота

Заливаємо поверх приємно солодким полуничним джемом і прикрашаємо гілочкою м'яти і ягодами малини. Приємного апетиту!

Поради до рецепта:

- - Замість малини можете використовувати нарізану часточками полуницю.
- - Для індивідуальності, можете зробити в серединці дірочку, і формою десерт буде схожий на бублик. Всередину закиньте нарізані фрукти, в даному випадку полуницю.

Категория: Рецепты / Десерти / Панакота



Если вы нашли грамматическую ошибку, просим выделить слово или предложение и нажать Ctrl + Enter
Администрация рассмотрит каждое обращение и исправит имеющиеся ошибки. Спасибо


Понравился рецепт "Полунична панакота"? Поделитесь со знакомыми!
 
Привет,Юный повар!,я Том. Радый тебя видеть на сайте Рецепты.У нас много рецептов для тебя. Знаю,что ты найдеш именно свой рецепт.
Буду радый видеть тебя снова.Твой Том.