» » » » Манний крем

 


Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Ми рекомендуем вам зарегистрироваться или войти, если вы зарегистрированы.

Рецепт "Манний крем"

Автор: Yarmarok от 23-02-2016, 23:10, посмотрело: 494

Манний крем

Манний крем - це вдосконалений варіант манної каші, який не лише подають як самостійне страву, але і використовують для змазування коржів в торті. Готується він простіше простого, із звичайнісіньких продуктів, але якщо додати тертий шоколад, горіхи, фрукти або варення, то вийде дуже смачний і ситний десерт.
Інгредієнти:
Молоко 2 склянки
Манна крупа 4 ст.ложки
Цукор 40 г
Олія вершкова 100 г
Лимонна кислота 1/2 ч.ложки
Консервовані фрукти або варення для прикраси
Ванільний цукор 1 пакетик
Жовток 1 шт

Інвентар:
Каструля
ложка столова
ложка чайна
миска
міксер або вінчик.

Приготування

Крок 1: готуємо манний крем.
Манний крем

Манний крем на початку готуємо як звичайну манну кашу. У глибокій тарілці змішуємо цукор, ванільний цукор і манну крупу.
Манний крем

Наливаємо в каструлю молоко, доводимо до кипіння (обов'язково стежте, щоб "не втекло") і всипаємо суміш манної крупи з цукром, постійно помішуючи.
Манний крем

Манка вариться дуже швидко, щоб не утворилися грудки дуже важливо увесь час мішати до загустіння. Поки у нас вийшла класична манна каша.
Манний крем

Далі починається процес перетворення манної каші в крем. Дайте їй трохи остигнути. Додайте жовток, олію і лимонну кислоту і збийте міксером в однорідний пишний крем.

Крок 2: подаємо манний крем.
Манний крем

Якщо ви готували манний крем як десерт, розкладіть його в невеликі піали, дайте добре остигнути і подавайте з консервованими фруктами, наприклад персиками, або варенням. Можна також посипати манний крем тертим шоколадом або подрібненими горіхами, або всім разом.
Смачного!

Поради:
- Оскільки до складу крему входить жовток, то його не можна довго зберігати, максимум 6 годин в холодильнику. Крім того, яйця краще використати від домашніх курей і перед використанням добре вимити.

- Дуже смачний виходить манний крем приготований на вершках. Замість лимонної кислоти можна додати лимонну цедру половини лимона.

Категория: Рецепты / Десерти / Креми



Если вы нашли грамматическую ошибку, просим выделить слово или предложение и нажать Ctrl + Enter
Администрация рассмотрит каждое обращение и исправит имеющиеся ошибки. Спасибо


Понравился рецепт "Манний крем"? Поделитесь со знакомыми!
 
Привет,Юный повар!,я Том. Радый тебя видеть на сайте Рецепты.У нас много рецептов для тебя. Знаю,что ты найдеш именно свой рецепт.
Буду радый видеть тебя снова.Твой Том.