» » » » Сирно-яблучний пудинг

 


Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Ми рекомендуем вам зарегистрироваться или войти, если вы зарегистрированы.

Рецепт "Сирно-яблучний пудинг"

Автор: Yarmarok от 24-02-2016, 20:51, посмотрело: 536

Сирно-яблучний пудинг

Сирно-яблучний пудинг - це корисний і дуже ніжний десерт. Він подобається і дорослим, і дітям, чудово підходить на сніданок і підвечірок. Поживний, смачний, ситний, цей пудинг точно приживеться на вашій кухні. Відмітно ще і те, що приготувати сирно-яблучний пудинг неймовірно просто.
Інгредієнти:
Сир 250 грам
Сметана 50 грам
Яйце 2 штуки
Яблуко 1/2 штуки
Цукор 2-3 столових ложки
Цукор ванільний 1/2 чайних ложки
Ізюм за смаком (не обов'язково)
Олія вершкова для мастила форми

Інвентар:
Форма для запікання
міксер
глибока тарілка - 2 штуки
терка
ніж для чищення фруктів
прихватки для гарячого
вилка.

Приготування

Крок 1: приготуємо яблуко.
Сирно-яблучний пудинг

Половинку яблука промийте, очистіть від шкірки, виріжте серцевину з насінням, а м'якоть, що залишився, подрібніть за допомогою середньої або дрібної терки.

Крок 2: замішуємо масу для пудингу.
Сирно-яблучний пудинг

Жовтки відокремте від білків і гарненько збийте їх із звичайним і ванільним цукром.
Сирно-яблучний пудинг

Потім до перетертих з цукром жовтків додайте збитий із сметаною сир і гарненько все перемішайте.
У окремій мисці збийте в густу піну білки. При цьому починати збивати треба на дрібній швидкості міксера, поступово збільшуючи її, поки не доб'єтеся густої стійкої піни. А щоб білки добре піднімалися, спершу промийте вінчики і тарілку із засобом для миття посуду, а так само переконайтеся, що до білків не потрапило ні краплі жовтків, інакше може нічого не вийти.
Сирно-яблучний пудинг

До сирної маси додайте терте яблуко і родзинки, а потім обережно сюди ж викладіть білкову піну і акуратно, рухаючи ложкою від краю до центру, змішайте все разом.

Крок 3: запікаємо сирно-яблучний пудинг.
Сирно-яблучний пудинг

Духовку розігрійте до 170 градусів. Змастіть форму для запікання вершковим маслом і вилийте в неї сирну масу. Розрівняйте все згори за допомогою столової ложки і відправте запікатися в добре прогріту духовку. Готувати сирно-яблучний пудинг треба впродовж 30 хвилин.
Увага: перші 20 хвилин відкривати дверці духовки не варто, пудинг може через це опуститися і більше не піднятися.
Сирно-яблучний пудинг

Готовий сирно-яблучний пудинг вийміть з духовки, але не поспішайте подавати, дайте йому трохи остигнути при кімнатній температурі, а самі доки заваріть для усіх чай або приготуйте цікавий солодкий соус, наприклад, ягідний або сметанний.

Крок 4: подаємо сирно-яблучний пудинг.
Сирно-яблучний пудинг

Розріжте сирно-яблучний пудинг на порційні частини і подавайте на сніданок, підвечірок або в якості десерту після нещільного обіду або вечері. Прикрасьте кожну порцію пудингу свіжими ягодами із сметаною, часточками яблука або посипте цукровою пудрою. У будь-якому випадку вийде чудова і корисна страва.
Смачного!

Поради:
- Сирно-яблучний пудинг можна готувати і в окремих формах невеликого розміру.

- Щоб пудинг добре пропікся і не вийшов сирим, сир для його приготування треба вибирати не вологий.

Категория: Рецепты / Десерти / Пудинги



Если вы нашли грамматическую ошибку, просим выделить слово или предложение и нажать Ctrl + Enter
Администрация рассмотрит каждое обращение и исправит имеющиеся ошибки. Спасибо


Понравился рецепт "Сирно-яблучний пудинг"? Поделитесь со знакомыми!
 
Привет,Юный повар!,я Том. Радый тебя видеть на сайте Рецепты.У нас много рецептов для тебя. Знаю,что ты найдеш именно свой рецепт.
Буду радый видеть тебя снова.Твой Том.