» » » » Пудинг молочний (без пакетика)

 


Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Ми рекомендуем вам зарегистрироваться или войти, если вы зарегистрированы.

Рецепт "Пудинг молочний (без пакетика)"

Автор: Yarmarok от 24-02-2016, 23:25, посмотрело: 485

Пудинг молочний (без пакетика)

На світі існує багато всякої смакоти, але частенько усі ці страви готуються дуже довго і не завжди на творіння будь-якого солодкого кулінарного шедевра є час. Тому пудинг молочний (без пакетика) приведе усіх хазяєчок в повний захват своєю швидкістю в приготуванні і ніжністю. В міру солодкий, універсальний десерт завоює ваші серця і шлунки!
Інгредієнти:
Молоко цілісне пастеризоване 500 мілілітрів
Жовток яєчний 1 штука (великий) або 2 штуки (маленький)
Цукор 2 столових ложки
Ванільний цукор 2 чайних ложки
Крохмаль картопляний 2 столових ложки

Інвентар:
Глибокий сотейник
мірна склянка для молока
столова ложка
чайна ложка
вінчик
ніж
глибока миска
плита
обробна дошка
піала.

Приготування

Крок 1: приготуємо молоко, цукор і ванільний цукор.
Пудинг молочний (без пакетика)

У глибокий сотейник наливаємо 400 мілілітрів незбираного пастеризованого молока, туди ж вводимо потрібну кількість цукрового піску і ванільного цукру. Перемішуємо вінчиком до повного розчинення цукрових крупинок і доводимо рідину до кипіння.

Крок 2: приготуємо крохмаль і курячі жовтки.
Пудинг молочний (без пакетика)

Поки закипає молоко в сотейнику, вливаємо в глибоку миску решту 100 мілілітрів молочного продукту, додаємо до нього 2 столових ложки картопляного крохмалю і перемішуємо все до однорідної маси без грудок.
Пудинг молочний (без пакетика)

Потім беремо курячі яйця, їх кількість залежить від розміру, якщо яйце велике тоді 1 штука, якщо маленьке тоді 2 яйця. Розбиваємо кухонним ножем, відділяємо білок від жовтка і останній додаємо в миску з молоком і крохмалем. Озброюємося вінчиком і збиваємо усі продукти в мисці до однорідної повітряної маси, приділяємо цьому процесу не більше 1 хвилини до цього часу вже повинне закипіти молоко.

Крок 3: доводимо десерт до повної готовності.
Пудинг молочний (без пакетика)

У закипіле молоко вливаємо збиті з крохмалем інгредієнти, одночасно і інтенсивно перемішуючи 2 рідкі маси вінчиком. Після не припиняючи помішувати суміш, повторно доводимо її до кипіння, і кип'ятимо 1 - 2 хвилини.
Пудинг молочний (без пакетика)

Далі діємо за бажанням, якщо любите застиглий пудинг, можна розлити його у будь-які охолоджені келихи, склянки або будь-які інші місткості. Потім затягнути їх поліетиленовою харчовою плівкою і відправити десерт на 2 - 3 години в холодильник до повного застигання. Чи можна їсти пудинг в теплому вигляді, давши йому можливість трохи остигнути.

Крок 4: подаємо пудинг молочний (без пакетика).
Пудинг молочний (без пакетика)

Пудинг молочний (без пакетика) подається в холодному або теплому виді. Якщо це перший варіант, келихи із застиглими пудингами оформляють фруктами, ягодами, крекерами, збитими вершками розставляють місткості на десертні тарілки і у такому вигляді підносять до солодкого столу.
Пудинг молочний (без пакетика)

А теплий рідкий пудинг прекрасно поєднується з млинцями, кексами, слойками, пряниками, фруктовими або ягідними пирогами і іншою випічкою. Його текстура міняється залежно від подання. Насолоджуйтеся!
Смачного!

Поради:
- За бажанням пудинг можна ароматизувати за смаком, наприклад, додавши в нього трохи вашого улюбленого лікеру, рому або сиропу. Будь-який з цих інгредієнтів потрібно додавати після того, як пудинг буде знятий з плити.

- Замість картопляного крохмалю можна використати кукурудзяний крохмаль.

- Замість ванільного цукру можна використати стручкову ваніль або чистий ванілін, обидва ці інгредієнти потрібно класти з обережністю оскільки в чистому вигляді і у великій кількості вони можуть дати готовому десерту неприємну гіркоту, тому цілком вистачить 1 грама, тобто на кінчику ножа.

- Під час приготування цієї страви головне, щоб не підгоріло молоко, якщо це станеться, то ваш пудинг просочиться неприємним запахом гару, тому рідку масу потрібно постійно і безперервно мішати вінчиком. Альтернатива звичайному варінню це пароводяна баня, але в цьому випадку пудинг готуватиметься 20-30 хвилин.

- За бажанням перед поданням, порції пудингу можна посипати меленою корицею і мускатним горіхом.

Категория: Рецепты / Десерти / Пудинги



Если вы нашли грамматическую ошибку, просим выделить слово или предложение и нажать Ctrl + Enter
Администрация рассмотрит каждое обращение и исправит имеющиеся ошибки. Спасибо


Понравился рецепт "Пудинг молочний (без пакетика)"? Поделитесь со знакомыми!
 
Привет,Юный повар!,я Том. Радый тебя видеть на сайте Рецепты.У нас много рецептов для тебя. Знаю,что ты найдеш именно свой рецепт.
Буду радый видеть тебя снова.Твой Том.