» » » » Медове суфле

 


Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Ми рекомендуем вам зарегистрироваться или войти, если вы зарегистрированы.

Рецепт "Медове суфле"

Автор: Yarmarok от 26-02-2016, 20:35, посмотрело: 443

Медове суфле

Намічається солодкий стіл для дітей? Чи вечірка з подружками-ласунами? Чи хочете просто порадувати себе? У будь-якому випадку вам дуже до речі буде приготувати медове суфле - з натуральних продуктів, без використання цукру : суфле буде дуже солодким і корисним!
Інгредієнти:
Борошно пшеничне в/с 1 ст.л з гіркою
Молоко 3% 1 ст.л
Мед світлий (липовий, малиновий, білій акації) 200 гр
Яйця курячі 6 шт
Пудра цукрова 1 ст.л
Ванілін 1/2 ч.л

Інвентар:
Каструлька
міксер
плита
дві глибокі миски
форма для запікання.

Приготування

Крок 1: розводимо мед.
Медове суфле

У каструльку вливаємо столову ложку холодного молока і в нього вмішуємо на маленькій швидкості пшеничне борошно. Грудочок бути не повинно, а то суфле пиши-пропало! Потім вмішуємо мед і ванілін. Так само збиваємо до однорідної маси і ставимо на вогонь. Постійно помішуючи - можна тим же міксером - доводимо до кипіння і відразу знімаємо.

Крок 2: беремося за яйця.
Медове суфле

Посуваємо до себе одну глибоку миску і каструлю з медовою масою. Над мискою б'ємо яйця і відділяємо в миску білок. Жовток йде в каструлю - чому один: жовтки вмішувати в суміш по одному! При цьому не можна допустити, щоб маса згорнулася.
Медове суфле

Білки збиваємо на високій швидкості в міцну піну: в ній повинна стояти і не занурюватися чайна ложка. Потім піну викладаємо на молочно-медову суміш і потихеньку перемішуємо.

Крок 3: випікаємо.
Медове суфле

Ставимо духовку на розігрівання до 160*. Форму для випікання присипаємо злегка борошном і вивалюємо усю масу. У розігріту духовку ставимо суфле на 20 хвилин і чекаємо!

Крок 4: подаємо медове суфле на стіл!
Медове суфле

Коли призначений час витік, охолоджуємо суфле і перед поданням посипаємо цукровою пудрою! Смачного!

Поради:
- Щоб не ділити готове суфле, можна викласти масу у форми для запікання кексиків. І красиво, і краще!

- В суфле замість ваніліну можна додати подрібнені горіхи або сухофрукти;

- Ніякої олії! Форми змащувати не можна, інакше суфле зіпсуємо. Якщо хочете обробити форму - то або борошном, або використайте пергаментний папір.

Категория: Рецепты / Десерти / Суфле



Если вы нашли грамматическую ошибку, просим выделить слово или предложение и нажать Ctrl + Enter
Администрация рассмотрит каждое обращение и исправит имеющиеся ошибки. Спасибо


Понравился рецепт "Медове суфле"? Поделитесь со знакомыми!
 
Привет,Юный повар!,я Том. Радый тебя видеть на сайте Рецепты.У нас много рецептов для тебя. Знаю,что ты найдеш именно свой рецепт.
Буду радый видеть тебя снова.Твой Том.