» » » » Пісочне суфле

 


Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Ми рекомендуем вам зарегистрироваться или войти, если вы зарегистрированы.

Рецепт "Пісочне суфле"

Автор: Yarmarok от 26-02-2016, 21:59, посмотрело: 398

Пісочне суфле

Ніжне, повітряне пісочне суфле належним чином може стати прикрасою вашого десертного столу. Окрім того, що воно дуже смачне і поживне, воно ще і легко готується.
Інгредієнти:
Для бісквіта:

Борошно пшеничне в/с 250 гр.
Олія вершкова (чи маргарин для випічки) 150 гр.
Сода 0,5 чайної ложки

Для суфле:

Сирна маса (9%) 250 гр.
Йогурт (без аромотизаторів) 50 гр.
Цукор 50 гр.
Сметана (35%) 200 гр.
Лимон 1 шт.
Желатин 1 пачка

Інвентар:
Деко
форма для випічки
міксер
блендер
терка
миска
пергаментний папір
блюдо сервіровки.

Приготування

Крок 1: замішуємо бісквітне тісто.
Пісочне суфле

Для того, щоб не втрачати час, перед початком замісу тіста, необхідно замочити желатин в 200 мл холодної води, розмішати і залишити набрякати в теплому місці. А тепер займемося бісквітом.
Пісочне суфле

Насамперед необхідно в мисці розтерти за допомогою міксера яйця з цукром.
Пісочне суфле

Услід додаємо вершкове масло (яке заздалегідь необхідно розтопити при кімнатній температурі) і ретельно збиваємо.
Пісочне суфле

І у кінці всипаємо борошно і гашену оцтом соду, і акуратно вимішуємо до утворення однорідної маси. Тісто повинне вийти злегка рідкуватим.

Крок 2: запікаємо бісквіт.
Пісочне суфле

Ставимо розігрівати духовку до температури 180 градусів. Беремо деко, застилаємо пергаментним папером і викладаємо готове тісто. Після чого відправляємо його запікатися в духовку хвилин на 15-20. Готовий бісквіт остуджуємо при кімнатній температурі.

Крок 3: готуємо крем.
Пісочне суфле

За допомогою блендера змішуємо сирну масу з йогуртом до однорідної консистенції.
Пісочне суфле

У окремій мисці збиваємо за допомогою міксера сметану з цукром, після чого сполучаємо її з сирною сумішшю. За допомогою дрібної терки натираємо цедру лимона і додаємо її в сирний крем.
Пісочне суфле

Потім нагріваємо на повільному вогні желатин і постійно помішуючи, домагаємося його повного розчинення. Після чого трохи його остуджуємо і додаємо в крем, і ретельно все збиваємо за допомогою міксера.

Крок 4: готуємо пісочне суфле.
Пісочне суфле

Беремо форму діаметром 25 см, застилаємо пергаментним папером. Із захололого бісквіта вирізуємо корж з розміром форми. А залишки подрібнюємо в крихту.
Пісочне суфле

Викладаємо бісквіт у форму, а потім поливаємо сирним кремом.
Пісочне суфле

Згори посипаємо крихтою і відправляємо в холодильник як мінімум на 3 години.

Крок 5: подаємо пісочне суфле.
Пісочне суфле

Готове суфле перекласти на блюдо сервіровки, розрізати на порційні шматочки і заварюємо ароматний чай. Смачного!

Поради:
- Подавати суфле можна разом з варенням, джемом або повидлом.

- Якщо у вас немає пергаментного паперу, ви можете деко змастити шматочком вершкового масла і злегка присипати борошном.

- Замість сирної маси можна використати звичайний сир, а замість йогурту, не сильно жирні вершки.

Категория: Рецепты / Десерти / Суфле



Если вы нашли грамматическую ошибку, просим выделить слово или предложение и нажать Ctrl + Enter
Администрация рассмотрит каждое обращение и исправит имеющиеся ошибки. Спасибо


Понравился рецепт "Пісочне суфле"? Поделитесь со знакомыми!
 
Привет,Юный повар!,я Том. Радый тебя видеть на сайте Рецепты.У нас много рецептов для тебя. Знаю,что ты найдеш именно свой рецепт.
Буду радый видеть тебя снова.Твой Том.