» » » » Дитяче суфле

 


Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Ми рекомендуем вам зарегистрироваться или войти, если вы зарегистрированы.

Рецепт "Дитяче суфле"

Автор: Yarmarok от 26-02-2016, 22:32, посмотрело: 453

Дитяче суфле

Поспішаю поділитися з вами рецептом приготування дитячого суфле, головним інгредієнтом якого є сир, завдяки чому воно виходить дуже ніжним і повітряним. До того ж, я готую його як торт, яким можна також пригощати гостей.
Інгредієнти:
Для бісквіта:

Борошно пшеничне в/с 1 склянка
Яйця курячі 2 шт.
Згущене молоко 1 банка
Какао порошок - 2 столових ложки
Розпушувач для тіста за смаком

Для суфле:

Сир (9%) 300 гр.
Цукор 1,5 склянки
Сметана (15%) 1 склянка
Чорнослив 100 гр.
Желатин 15 гр.
Полуничний сироп 3 столових ложки

Інвентар:
Форма для випічки (діаметром 21 см)
пергаментний папір
склянка
миска
міксер
вінчик
блендер
блюдо сервіровки.

Приготування

Крок 1: замішуємо бісквітне тісто.
Дитяче суфле

У мисці збиваємо за допомогою міксера яйця і услід додаємо згущене молоко.
Дитяче суфле

У іншу миску просіюємо за допомогою сита борошно і додаємо какао, розпушувач, злегка перемішуємо і всипаємо в яєчну суміш, після чого злегка збиваємо за допомогою вінчика. Готовому тісту даємо настоятися хвилин 10 в теплому місці.

Крок 2: запікаємо бісквіт.
Дитяче суфле

Ставимо розігрівати духовку до температури 180 градусів.
Дитяче суфле

Форму для випічки застилаємо пергаментним папером, який злегка змащуємо вершковим маслом. Потім виливаємо бісквітне тісто і відправляємо його запікатися в духовку приблизно на 20 - 25 хвилин. Після чого остуджуємо.

Крок 3: готуємо сирне суфле.
Дитяче суфле

В цей час займемося приготуванням ніжного і легкого суфле. У блендер висипаємо цукор, додаємо сир і сметану, і ретельно все збиваємо. З чорносливу видаляємо кісточки і викладаємо його в сирну масу, і знову збиваємо. У миску висипаємо желатин і заливаємо його холодною водою, приблизно 50 мл, розмішуємо і даємо постояти близько 10 хвилин. Потім беремо миску глибше, наливаємо кип'яченої води і згори ставимо миску з желатином і починаємо інтенсивно його розмішувати до повного розчинення. Після чого даємо йому хвилин 5 остигнути, і додаємо в сирну масу, ретельно перемішуємо.

Крок 4: готуємо дитяче суфле.
Дитяче суфле

В цей час готовий бісквіт розрізає упоперек на дві частини. І просочуємо їх полуничним сиропом, змішаним з трьома столовими ложками води.
Дитяче суфле

Беремо роз'ємну форму і застилаємо харчовою плівкою, а згори викладаємо першим шаром сирну начинку (приблизно 2/3 від загальної маси).
Дитяче суфле

Накриваємо першим коржем, який потім змащуємо кремом, що залишився, і накриваємо другим коржем, який добре притискуємо, і у результаті крем до верху виліз з боків. Накриваємо суфле харчовою плівкою і відправляємо в холодильник приблизно на 5 годин.

Крок 5: подаємо дитяче суфле.
Дитяче суфле

Готове суфле дістаємо з холодильника, знімаємо верхню плівку, і акуратними рухами перевертаємо його на блюдо сервіровки. Після чого знімаємо форму, а потім і харчову плівку. Прикрашаємо шоколадною стружкою. Заварюйте ароматний чай і звіть домочадців ласувати.
Смачного!

Поради:
- Для легшого варіанту, не додайте у бісквітне тісто какао, а в крем - чорносливу.

- Пергаментний папір можна і не змащувати вершковим маслом, це усього лише підстраховування, щоб бісквіт не пристав до форми.

- При запіканні бісквітного тіста, ні в якому разі не відкривайте дверці духовки, інакше бісквіт впаде і втратить свою структуру.

Категория: Рецепты / Десерти / Суфле



Если вы нашли грамматическую ошибку, просим выделить слово или предложение и нажать Ctrl + Enter
Администрация рассмотрит каждое обращение и исправит имеющиеся ошибки. Спасибо


Понравился рецепт "Дитяче суфле"? Поделитесь со знакомыми!
 
Привет,Юный повар!,я Том. Радый тебя видеть на сайте Рецепты.У нас много рецептов для тебя. Знаю,что ты найдеш именно свой рецепт.
Буду радый видеть тебя снова.Твой Том.