» » » » Картопля фрі дієтична

 


Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Ми рекомендуем вам зарегистрироваться или войти, если вы зарегистрированы.

Рецепт "Картопля фрі дієтична"

Автор: RusGT от 4-01-2016, 19:37, посмотрело: 2 834

Картопля фрі дієтична

Якщо ви великий шанувальник картоплі фрі, але дуже часто відмовляєте собі в цій ароматній і смачній страві через неймовірну кількості жиру, в якому рум'яняться шматочки коренеплодів, тоді цей рецепт те, що вам треба! Картопля фрі дієтична - це чудовий варіант для любителів смачно поїсти, але при цьому зберегти свою фігуру ідеальною!
Інгредієнти для приготування картоплі фрі дієтичного:
Картопля – 8 штук (середнього розміру)
Яйце куряче – 2 штуки
Сіль – 1 столова ложка або за смаком
Спеції:
Перець червоний мелений – пів чайної ложки
Кмин мелений – пів чайної ложки
Перець чорний мелений – за смаком
Паприка – чверть чайної ложки
Суміш італійських трав – 1 – 2 столових ложки або по смаку

Інвентар для приготування картоплі фрі дієтичного:
Духовка
Ніж
Обробна дошка
Друшляк
Паперові кухонні рушники
Глибока миска – 3 штуки
Віночок
Глибока тарілка
Столова ложка
Чайна ложка
Деко
Кухонний рушник
Велике плоске блюдо
Серветка паперова – 2 – 3 штуки
Кухонна лопатка

Приготування картоплі фрі дієтичної

Крок 1: чистимо і нарізаємо картоплю
Картопля фрі дієтична

Для початку розігріваємо духовку до 200 градусів Цельсія. Потім беремо потрібну кількість картоплі і очищаємо її від шкірки, зрізуючи шкірку за допомогою ножа тонким шаром. Кладемо картоплю в друшляк і ретельно промиваємо під проточною холодною водою від будь-якого роду забруднень
Картопля фрі дієтична

Тепер сушимо кожну картоплину паперовими кухонними рушниками від залишків води.
Картопля фрі дієтична

По черзі викладаємо коренеплоди на обробну дошку і нарізаємо їх пластами.
Картопля фрі дієтична

Ну а після соломкою товщиною від 5 до 7 міліметрів.
Картопля фрі дієтична

Потім знову сушимо картоплю паперовими кухонними рушниками від надлишків вологи і перекладаємо нарізку в глибоку миску.

Крок 2: готуємо курячі яйця
Картопля фрі дієтична

За допомогою ножа по черзі розбиваємо курячі яйця, відокремлюючи білок від жовтка по окремих глибоких мисках. Жовток можна використовувати для інших, не менш смачних страв, а білок злегка збиваємо до однорідної консистенції.

Крок 3: готуємо спеції
Картопля фрі дієтична

У глибоку тарілку всипаємо потрібну кількість червоного меленого перцю, кмину, чорного меленого перцю і суміш італійських трав. Перемішуємо спеції столовою ложкою до однорідної консистенції.

Крок 4: готуємо картоплю до запіканню
Картопля фрі дієтична

Поливаємо нарізану картоплю збитим білком.
Картопля фрі дієтична

Посипаємо змішаними спеціями і за допомогою столової ложки перемішуємо інгредієнти так, щоб спеції покрили шматочки картоплі з усіх боків.

Крок 5: запікаємо картопля фрі дієтичну
Картопля фрі дієтична

Беремо деко з товстим дном і викладаємо на нього рівним шаром підготовлену до запіканню картоплю. Бажано класти соломку так, щоб шматки не стикалися, інакше під час приготування вони можуть злипнутися. Перевіряємо, чи розігрілася духовка до потрібної температури і тільки після цього встановлюємо в неї деко на середній стелаж. Випікаємо картоплю протягом 30 – 40 хвилин до повної готовності. Час приготування залежить від сорту картоплі. Періодично відкриваємо духовку і перемішуємо картоплю кухонною лопаткою для того, щоб вона покривалася золотистою скоринкою рівномірно з усіх боків.
Картопля фрі дієтична

Коли картопелька буде повністю готова, видаляємо деко з духовки, притримуючи його кухонним рушником і ставимо на обробну дошку, попередньо покладену на кухонний стіл. Застеляємо велике плоске блюдо серветками, за допомогою кухонної лопатки перекладаємо на нього картоплю фрі, солимо духмяне страву за смаком і подаємо до столу.


Крок 6: подаємо картоплю фрі дієтичну
Картопля фрі дієтична

Картопля фрі дієтична подається в гарячому вигляді. Коренеплоди, приготовані за цим рецептом, виходять трохи сухуваті, але для людей які дотримуються дієти і люблять побалувати себе чимось смачненьким, це блюдо буде просто ідеальним. У вигляді гарніру можна подати свіжу або мариновану овочеву нарізку або кілька видів знежирених соусів, наприклад томатний, соєвий або часниковий соус. Готуйте із задоволенням і насолоджуйтеся!
Приємного апетиту!

Поради:
– Якщо ви хочете, щоб картопля фрі вийшла більш насичена, можете додати у збиті білки 1 – 2 столові ложки будь-якого рослинного жиру, наприклад соняшникової олії, оливкової олії або кукурудзяної олії.
– Суміш спецій можна доповнити або видалити з неї ваші нелюбимі приправи.
– Для приготування цієї страви краще використовувати м'які сорти картоплі.

Категория: Рецепты / Гарниры / Гарніри з картоплі



Если вы нашли грамматическую ошибку, просим выделить слово или предложение и нажать Ctrl + Enter
Администрация рассмотрит каждое обращение и исправит имеющиеся ошибки. Спасибо


Понравился рецепт "Картопля фрі дієтична"? Поделитесь со знакомыми!
 
Привет,Юный повар!,я Том. Радый тебя видеть на сайте Рецепты.У нас много рецептов для тебя. Знаю,что ты найдеш именно свой рецепт.
Буду радый видеть тебя снова.Твой Том.