» Материалы за 08.01.2016

 


Сортировать статьи по: дате | популярности | посещаемости | алфавиту

Лимонно-апельсиновий пирог

Автор: RusGT от 8-01-2016, 23:41, посмотрело: 304

Лимонно-апельсиновий пирог

Лимонно-апельсиновий пиріг подарує вам свій яскравий цитрусовий аромат, який тут же підніме апетит. А як добре поєднуються кисло-солодкі фрукти з ніжним сметанним тестом! Це точно та випічка, яку ви, приготувавши одного разу, готуватимете знову і знову. Чудово ще і те, що лимонно-апельсиновий пиріг завжди до місця, не залежно від пори року.

Категория: Рецепты / Выпечка / Пироги

 

Рибна окрошка

Автор: mrgrtsereda от 8-01-2016, 23:26, посмотрело: 467

Рибна окрошка

У теплі літні дні окрошка користується особливою популярністю серед страв. Зазвичай ми готуємо м'ясні і овочеві окрошки, незаслужено забуваючи рибну. І даремно! Рибна окрошка - це теж ситно, смачно і дуже по-літньому.

Категория: Рецепты / Перші страви / Окрошка

 

Літня окрошка

Автор: mrgrtsereda от 8-01-2016, 23:12, посмотрело: 446

Літня окрошка

Літня окрошка - освіжаюча і неймовірно корисна страва, якою одночасно можна і наїстися, і напитися, і зміцнити організм необхідними йому поживними речовинами і вітамінами. Готується цей традиційний для наших широт салат-суп дуже просто. Для більшої користі і яскравішого смаку, я рекомендую використати овочі і зелень, вирощену на грядці вашими працелюбними руками.

Категория: Рецепты / Перші страви / Окрошка

 

Розсольник з морських гребінців

Автор: mrgrtsereda от 8-01-2016, 22:53, посмотрело: 441

Розсольник з морських гребінців

Рецептура приготування морепродуктів прийшла до нас з островів Середземномор'я. Іноді середземноморські страви незвично переплітаються з рецептами слов'янської кухні, утворюючи цікавий симбіоз екзотики і традицій. Розсольник з морських гребінців – рецепт для сміливих, які не бояться експериментів гурманів. Не варто також забувати, що м'ясо морських гребінців дуже корисне, так як багате білками і вітамінами, а засвоюється легше, ніж яловичина.

Категория: Рецепты / Перші страви / Розсольник

 

Окрошка ашхабадська

Автор: mrgrtsereda от 8-01-2016, 22:34, посмотрело: 436

Окрошка ашхабадська

Окрошка ашхабадська – смачна прохолодна перша страва, яка освіжить і наситить вас у спекотний літній день. Приємно те, що цей суп готується дуже просто і швидко, тому з ним не доведеться возитися. Разом з тим страва виходить ароматною, смачною, освіжаючою і досить ситною.

Категория: Рецепты / Перші страви / Окрошка

 

Якіторі

Автор: RusGT от 8-01-2016, 22:20, посмотрело: 327

Якіторі

Якіторі - це традиційна страва японської кухні. Хто хоч раз бував в Японії, обов'язково пробував ці соковиті шматочки курки, обсмажені в соусі. Нічого складного в їх приготуванні насправді немає, так що подати дорогим гостям якіторі зможе будь-яка господиня. А у себе на батьківщині, до речі, вони вважаються цілком буденним блюдом і часто подаються в якості закуски до пива.

Категория: Рецепты / М'ясо / Курица

 
Назад Вперед
 
Привет,Юный повар!,я Том. Радый тебя видеть на сайте Рецепты.У нас много рецептов для тебя. Знаю,что ты найдеш именно свой рецепт.
Буду радый видеть тебя снова.Твой Том.