» Материалы за 12.01.2016

 


Сортировать статьи по: дате | популярности | посещаемости | алфавиту

Маргарита на перепічці

Автор: AlinaShepel от 12-01-2016, 19:50, посмотрело: 537

Маргарита на перепічці
Якщо ви любите піцу, але абсолютно не умієте її готувати, або у вас немає часу на це, маргарита на перепічці - ваш варіант. З її приготуванням впорається будь-хто, з вас досить буде уміння тримати в руках ніж і увімкнути духовку, решта прикладеться. А головне, що на все про все ви не витратите і 15 хвилин. Приступимо?

Категория: Рецепты / Выпечка / Піца

 

Піца з ковбасою, грибами та помідорами

Автор: AlinaShepel от 12-01-2016, 19:01, посмотрело: 622

Піца з ковбасою, грибами та помідорами
Піца з ковбасою, грибами і помідорами - відмінний варіант приготування знаменитої італійської страви для тих, хто не хоче експериментувати з начинкою, а хоче просто додати в піцу все те, що смачно. Виходить - пальчики оближеш! Ситно і ароматно. Дуже складно не з'їсти відразу усю піцу цілком.

Категория: Рецепты / Выпечка / Піца

 

Піца на сковорідці за 5 хвилин

Автор: AlinaShepel от 12-01-2016, 18:45, посмотрело: 701

Піца на сковорідці за 5 хвилин
Піца на сковороді за 5 хвилин - відмінний сніданок, обід або вечеря для тих, кому ніколи або просто не хочеться готувати. Звичайно, в результаті у вас вийде щось зовсім далеке від традиційної італійської страви, яку можна замовити в ресторані, але це анітрохи не зменшує переваг цієї страви. Адже, все що треба для приготування такої піци, це змішати тісто і зажарити його з начинкою. Звичайно, є декілька хитрощів, про які я розповім вам в самому рецепті.

Категория: Рецепты / Выпечка / Піца

 

Котлети в томатному соусі

Автор: mrgrtsereda от 12-01-2016, 01:34, посмотрело: 1 105

Котлети в томатному соусі
Котлети в томатному соусі - пікантна страва, яка точно припаде до смаку усім любителям чого-небудь м'ясного. Завдяки зелені і різним спеціям котлети виходять ароматними і дуже смачними, а томатний соус з соковитих стиглих помідор перетворює їх в справжню прикрасу вашого обіднього столу.

Категория: Рецепты / М'ясо / Котлети

 

Азу по-татарськи

Автор: mrgrtsereda от 12-01-2016, 01:21, посмотрело: 254

Азу по-татарськи
Азу по-татарськи - це дуже смачна гостра страва, яку можна представляти в якості візитної картки унікальної татарської кухні. Готується ця страва відносно не складно, але займе деякий час. Але, повірте - це коштує того. Головне запам'ятаєте, що при приготуванні азу по-татарськи, різні спеції і лавровий лист треба додавати у страву за декілька хвилин до його повної готовності. Ну, а тепер я розповім вам як його приготувати в домашніх умовах.

Категория: Рецепты / М'ясо / Азу

 

Азу в горщику

Автор: mrgrtsereda от 12-01-2016, 01:06, посмотрело: 252

Азу в горщику
Слово "азу" в різних народах інтерпретується по-різному. Наприклад, в перекладі з перської мови "азу", означає - дрібні шматочки м'яса, приготовані в гострому соусі. А татарський народ вважає, що назва цієї страви з'явилася від слова "аздик", що в перекладі означає - їжа. Але насправді, як би не було, азу в горщику - це дуже смачно, і в цій статті ми поговоримо про те, як приготувати цю страву.

Категория: Рецепты / М'ясо / Азу

 
Назад Вперед
 
Привет,Юный повар!,я Том. Радый тебя видеть на сайте Рецепты.У нас много рецептов для тебя. Знаю,что ты найдеш именно свой рецепт.
Буду радый видеть тебя снова.Твой Том.