» Материалы за 01.02.2016

 


Сортировать статьи по: дате | популярности | посещаемости | алфавиту

Журавлинне вино

Автор: roman от 1-02-2016, 17:41, посмотрело: 375

Журавлинне вино


Цінні властивості цієї північної ягоди обумовлені присутністю в ній величезної безлічі органічних кислот - бензойної, хінної, лимонної, та інших. Дані кислоти підсилюють ефективність багатьох ліків, якщо ви лікуєте бронхіт, і допомагає при різних запальних процесах. Але якщо у вас гострі запальні процеси в шлунку або кишечнику, то ягоди журавлини вас протипоказані. Крім того, в журавлині містяться у великій кількості вітамін С, пектини і глюкоза.

Категория: Рецепты / Напої / Домашнє вино

 

Рисове вино

Автор: roman от 1-02-2016, 17:35, посмотрело: 456

Рисове вино


Рисове вино або, як його ще називають у Японії - Саку, дуже приємний на смак напій, який подають з різними національними японськими стравами. А подають його як охолодженим, так і підігрітим до температури 60 ° С. Хоча, я віддаю перевагу більше подавати Рисове вино охолодженим, тому що завдяки цьому відчувається весь букет ароматів і багатий смак. І не обов'язково йти в японський ресторан, можна влаштувати вечерю в східному стилі і насолодитися цим напоєм!

Категория: Рецепты / Напої / Домашнє вино

 
 
Привет,Юный повар!,я Том. Радый тебя видеть на сайте Рецепты.У нас много рецептов для тебя. Знаю,что ты найдеш именно свой рецепт.
Буду радый видеть тебя снова.Твой Том.