» Материалы за 22.09.2016

 


Сортировать статьи по: дате | популярности | посещаемости | алфавиту

Відеорецепт "М'ЯСНИЙ ПИРІГ "

Автор: RusGT от 22-09-2016, 23:02, посмотрело: 494

Відеорецепт "М'ЯСНИЙ ПИРІГ "

М'ясний пиріг - рецепт на усі випадки життя. Пиріг з м'ясним фаршем готують для сімейного обіду, пікніка або на святковий стіл.

Категория: Відеорецепти

 

Відеорецепт "КУРЯЧА ГРУДИНКА В МОЛОЦІ"

Автор: RusGT от 22-09-2016, 23:01, посмотрело: 519

Відеорецепт "КУРЯЧА ГРУДИНКА В МОЛОЦІ"

Така грудка прекрасно підійде для бутербродів. Так, саме для бутербродів я її і готувала. У нас в школі, де вчиться наша дочка, збиралися діти усім класом йти в ліс. Вчителька їх вирішила зводити в ліс, в завершенні навчального року. Природно треба було узяти з собою бутерброди. Я так подумала, що дуже доречно замість ковбаси зробити бутерброд з курячою грудкою.

Категория: Відеорецепти

 

Відеорецепт "Лимонний пиріг"

Автор: RusGT от 22-09-2016, 23:01, посмотрело: 454

Відеорецепт "Лимонний пиріг"

Лимонний пиріг ніжний на смак та зі збадьорюючим ароматом лимона

Категория: Відеорецепти

 

Спагетті з цукіні і песто з чилі

Автор: Юрій от 22-09-2016, 23:00, посмотрело: 564

Спагетті з цукіні і песто з чилі

Часто хочеться приготувати що-небудь незвичайне, але при цьому зробивши це без зайвого клопоту і витрати часу, особливо, коли за вікном літо і стоїть прекрасна погода. Приготуйте спагетті з цукіні і песто з чилі. Хоч звучить і незвичайне, але ви без зусиль знайдете усі необхідні інгредієнти в найближчому магазині і всього через пів години готування зможете порадувати себе і вашу сім'ю оригінальною стравою.

Категория: Рецепты / Другое / Паста

 

Пельмені в духовці з майонезом

Автор: Юрій от 22-09-2016, 23:00, посмотрело: 521

Пельмені в духовці з майонезом

Оригінальнішого і простішого в приготуванні рецепту "пельмені в духовці з майонезом" вам і не знайти! Страва виходить дуже смачною, ситною і поживною. Оригінальність цього рецепту полягає в тому, що пельмені не вимагають варіння в каструлі. Їх просто в замороженому сирому вигляді укладають на деко, заливають сметанно-майонезной заправкою, додають тертий сир і після запікають в духовці. Вуаля, через 40 хвилин на вашому обідньому столі смачна і ароматна їжа!

Категория: Рецепты / Другое / Пельмені

 

Безе "Кристали вітру"

Автор: Yarmarok от 22-09-2016, 22:59, посмотрело: 364

Безе "Кристали вітру"

Будь-яка людина, що захоплюється кулінарією, знає головне правило збивання яєчних білків - на них не повинна потрапити вода, інакше піна не підніметься і не загусне як належить. А що, якщо додати у білки більше однієї столової ложки води? Саме це пропонує зробити французький молекулярний хімік Ерве Тіс, що розглядав традиційні рецепти з точки зору науки. Безе, приготовані по цьому рецепту, виходять пишні, легкі, сухі і розсипчасті, загалом, ідеальні. Сам Ерве Тіс дав дуже романтичну назву своєму твору - безе "Кристали вітру".

Категория: Рецепты / Десерти / Безе

 
Назад Вперед
 
Привет,Юный повар!,я Том. Радый тебя видеть на сайте Рецепты.У нас много рецептов для тебя. Знаю,что ты найдеш именно свой рецепт.
Буду радый видеть тебя снова.Твой Том.