Таке печиво можна розмалювати з дітьми, наприклад, білком з цукром, імітуючи сніг. На темному тлі білі візерунки будуть добре виглядати!
детальніше...
Автор: Вікторія
Переглядів: 546
Салат з кальмарами, креветками і ананасом
Яскравий, соковитий, пікантний салат з хрусткими кільцями кальмарів припаде до душі всім.
детальніше...
Автор: Віка
Переглядів: 514
Закуска з авокадо з рибою та ікрою
Дуже смачна закуска з авокадо з рибою та ікрою, за вуха не відтягнеш!
детальніше...
Автор: Віка
Переглядів: 557
Яйця, фаршировані буряком і оселедцем
Фаршировані яйця часто присутні на святковому, та й звичайному, столі. Цей варіант - з буряком і оселедцем - один з найсмачніших.
детальніше...
Автор: Люба
Переглядів: 740
Ніжний вершковий смак з ароматом різдвяної випічки, горіховим післясмаком і багатим, насиченим смаком сухофруктів нікого ще не залишив байдужим!
детальніше...
Автор: Люба
Переглядів: 1084
Торт з волоськими горіхами, звичайно, вимагає досить багато уваги і часу, правда, не підряд, а з перервами. Але зате який результат! Гості та домашні просто охнуть!
детальніше...
Автор: Юля
Переглядів: 710
«Наполеон» - торт, досить витратний за часом. Але, погодьмося, задоволення, яке він доставляє тим, для кого ми його готуємо, та й собі теж, варто цього часу. А якщо правильно організувати процес - то і часу потрібно менше.
детальніше...
Автор: Марта
Переглядів: 1699
Форель - це смачно. Шампанське - ще б пак! Але форель в шампанському - це треба приготувати і, тільки спробувавши, зрозумієщ, навіщо їх з'єднують. Пропонований рецепт - один з нескладних варіантів цієї чудової страви.
детальніше...
Автор: Люба
Переглядів: 614
Лосось в мигдально-сирній скоринці
Лосось в мигдально-сирній скоринці - це той випадок, коли простий спосіб приготування, доступний і починаючому кулінарові, дозволяє отримати першокласний смак риби. Хоча лосось така риба, що зіпсувати його - це треба сильно постаратися.
детальніше...
Автор: Валя
Переглядів: 625
У сьомзі з вершковим мусом все враховано: і цілюща сила шпинату, і те, що поєднання сьомги і шпинату вкрай корисно, і ... Але головне - це неможливо апетитно і шалено смачно!
детальніше...
Автор: Марта
Переглядів: 618
Смажена форель під гострим соусом
Смажена форель під гострим соусом - це оригінально та смачно. Готується страва швидко і нескладно.
детальніше...
Автор: Люба
Переглядів: 569
Цей рецепт хороший своєю простотою, а також - чудовим смаком запеченої форелі або іншої червоної риби.
детальніше...
Автор: Марта
Переглядів: 657
Смачне біле м'ясо і майже відсутність дрібних кісток роблять морського окуня однією з улюблених багатьма риб. Він хороший, навіть якщо запечений в духовці простим рецептом.
детальніше...
Автор: Галина
Переглядів: 639
Смажена форель в мигдалі під виноградним соусом
Геніально простий рецепт вишуканої страви. Ніжна м'якоть форелі в тонкій мигдальноій скоринці і соус з вина і винограду - приголомшливий смак!
детальніше...
Автор: Марта
Переглядів: 682