стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Бананово-рисовий пудинг з полуничним конфітюром



Бананово-рисовий пудинг з полуничним конфітюром

Бананово-рисовий пудинг з полуничним конфітюром
автор рецепта Автор: Марта
складність рецепта Cкладність: Легко
порції Порцій: 4
час приготування страви Час приготування: 120хв.
кухня Кухня: Англійська



Бананово-рисовий пудинг це дуже смачний десерт, сніданок або полуденок.

Вам знадобиться:

  • Молоко - 1/2 л.
  • Рис - 2/3 скл.
  • Цукор коричневий - 3 ст. л.
  • Сіль - 1.2 ч.л.
  • Банани - 2 шт
  • Ванільний цукор - 1 пакетик
  • Сік лимона - 1 ч.л.
  • Конфітюр полуничний - 200 г
  • Полуничне варення з ягодами для прикраси

Спосіб приготування:
1. У чашу мультиварки влити молоко, додати промитий рис, сіль і коричневий цукор.

2. Включити програму «молочна каша», після закінчення програми залишити кашу в підігріві на 30 хвилин.

3. Остудити.

4. Банани очистити, збризнути соком лимона, посипати ванільним цукром і розім'яти в пюре.

5. Банановое пюре змішати з рисовою кашею.

6. В кулінарну форму або креманку викласти шар рисово-бананової суміші - dream, потім шар конфитюра і знову шар суміші.

7. Прибрати в холодильник на 2 -3 години або на ніч.

8. Прикрасити варенням і подавати, за бажанням можна посипати тертим шоколадом.

9. Подавати охолодженим. Бананово-рисовий пудинг з полуничним конфітюром готовий.
Смачного!