стрілка навігації     стрілка навігації  Риба під маринадом - рецепт



Риба під маринадом - рецепт

Риба під маринадом - рецепт
автор рецепта Автор: Ліля
складність рецепта Cкладність: Легко
порції Порцій: 8
час приготування страви Час приготування: 1,30хв.
кухня Кухня: Домашня



В загальному нічого нового. Ніякого відкриття Америки, але за рецептом моєї тітки риба під маринадом виходить найсмачніша.

Вам знадобиться:

  • Філе тріски або іншої білої морської риби - 1,5 кг
  • Морква - 1 кг
  • Цибуля ріпчаста - 1 кг
  • Томатна паста - 125 г
  • Хмелі-сунелі - 1,5 ч.л.
  • Лавровий лист - 2 шт
  • Запашний перець - 5-6 горошин
  • Олія - 4 ст л
  • Сіль, перець - за смаком
  • Вода - 800 мл

Спосіб приготування:
1. Філе нарізати на не надто великі шматочки.

2. Посолити, посипати 1/2 чл приправи.

3. У сковороді розігріти олію і обсмажити рибу по 1 хвилині з обох сторін.

4. Зняти з вогню, відставити.

5. Цибулю нарізати середнім кубиком, моркву натерти на тертці.

6. У великій сковороді розігріти 2 ст л олії і пасерувати овочі до готовності, в кінці приправити сіллю, перцем і приправою що залишилася.

7. Томатну пасту розвести водою.

8. У каструлю налити 1 ст л олії, покласти 1 лавровий лист і запашний перець.

9. Викласти половину пасерованних овочів, викласти шматки риби snu.in.ua і накрити рештою овочами.

10. Обережно влити томатний соус, покласти 1 лавровий лист.

11. Накрити каструлю кришкою, довести до кипіння, вогонь зменшити до мінімуму і томити 40-60 хвилин.

12. Можна подавати відразу, але краще охолодити повністю, дати настоятися і подавати як холодну закуску. Риба під маринадом готова.
Смачного!



Коментарі:

Сьогодні готувала цю рибку, рекомендую!

Автор:   Марта
Дата:   2016-07-07