В загальному нічого нового. Ніякого відкриття Америки, але за рецептом моєї тітки риба під маринадом виходить найсмачніша.
Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
1. Філе нарізати на не надто великі шматочки.
2. Посолити, посипати 1/2 чл приправи.
3. У сковороді розігріти олію і обсмажити рибу по 1 хвилині з обох сторін.
4. Зняти з вогню, відставити.
5. Цибулю нарізати середнім кубиком, моркву натерти на тертці.
6. У великій сковороді розігріти 2 ст л олії і пасерувати овочі до готовності, в кінці приправити сіллю, перцем і приправою що залишилася.
7. Томатну пасту розвести водою.
8. У каструлю налити 1 ст л олії, покласти 1 лавровий лист і запашний перець.
9. Викласти половину пасерованних овочів, викласти шматки риби snu.in.ua і накрити рештою овочами.
10. Обережно влити томатний соус, покласти 1 лавровий лист.
11. Накрити каструлю кришкою, довести до кипіння, вогонь зменшити до мінімуму і томити 40-60 хвилин.
12. Можна подавати відразу, але краще охолодити повністю, дати настоятися і подавати як холодну закуску. Риба під маринадом готова.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти:
Коментарі:
Сьогодні готувала цю рибку, рекомендую!
Автор: Марта
Дата: 2016-07-07