Перед приготуванням десерту, рис промити в холодній воді. Замість консервованих фруктів, можна використовувати свіжі фрукти або ягоди.
Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
1. Промитий рис залити водою і варити протягом 5 хвилин, поки вся вода не випарується.
2. Коли вся рідина в рисі википить - влити молоко, додати цедру апельсина, посолити.
3. Варити на повільному вогні, постійно помішуючи, близько 20-25 хвилин virshi.
4. Консервовані персики (можна замінити чорницею, смородиною та іншими ягодами) перетворити в пюре за допомогою блендера.
5. Густу рисово-молочну кашу, злегка остудити, подрібнити до кремоподібного гладкого стану занурювальним блендером. Змішати з медом і залишити остигати до кімнатної температури.
6. Вершки збити з цукровою пудрою і ваніллю.
7. Порціями ввести збиті вершки в остиглий рисовий крем, акуратно перемішати.
8. Розкласти вершково-рисову масу по креманках, зверху залити шаром персикового соусу. Рисовий десерт готовий.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: