Рецепти рисової каші. Починаючи свій день з каші, ви піклуєтеся про своє здоров'я. Для дітей відмінно підійде ситна молочна рисова каша. Для дієтичного харчування краще готувати рисові каші на воді. Розсипчаста рисова каша може бути гарніром, а в'язка з додаванням цукру, варення або сухофруктів легко перетворюється в десерт. Шукайте страви з рису на будь-який смак.
Плов в тісті це так смачно і гармонійно! Хрустке тісто просто шикарно поєднується з ароматним вершковим рисом!
детальніше...
Автор: Ірина
Переглядів: 535
Пряний рис відмінно поєднується зі солодкуватим гарбузом і горіхами, хороша страва для посту.
детальніше...
Автор: Люба
Переглядів: 332
Плов з овочами ми готуємо часто, він підходить для страв з курки або риби. Гарний колір гарніру надає мелена куркума, якщо її немає, можна взяти приправу каррі.
детальніше...
Автор: Ліда
Переглядів: 403
Ця запіканка з рису з печерицями, стане чудовим гарніром для м'яса чи птиці. Готувати страву досить просто.
детальніше...
Автор: Галя
Переглядів: 396
І знову я із запіканкою, цього разу з гарбуза. Дуже смачна і ситна.
детальніше...
Автор: Марта
Переглядів: 469
Розсипчастий рис, що ввібрав всі аромати і смаки компонентів плову, ніжні шматочки яловичини - ось таким виходить цей плов, якого ніколи не буває багато: всім потрібна добавка.
детальніше...
Автор: Люба
Переглядів: 525
Любителям готувати рис на гарнір до різних страв сподобається цей простий рецепт: рис виходить золотистий, дуже смачний.
детальніше...
Автор: Марта
Переглядів: 550
Спосіб приготування овочевого плову з грибами:
Гриби крупно нарізати, перець нарізати соломкою. Моркву натерти на тертці або нарізати соломкою, цибулю - півкільцями.
детальніше...
Автор: Люба
Переглядів: 1761
Вегетаріанський плов з грибами
Спосіб приготування плову з грибами:
Розігріти сковороду, та розтопити вершкове масло.
Цибулину дрібно нарізати, і обсмажити на вершковому маслі.
детальніше...
Автор: Катя
Переглядів: 1019
Спосіб приготування різотто з грибами:
У каструлі нагрійте бульйон на слабкому вогні. Тримайте його теплим.
Нагрійте 2 ст.л. оливкової олії у великій сковороді на середньому вогні.
детальніше...
Автор: Віка
Переглядів: 1037
Спосіб приготування рису з грибами:
Крупно нарізати гриби, та подрібнити часник і цибулю.
На середньому вогні розтопити масло на дні каструлі (або підігріти 1 ст. ложку олії).
детальніше...
Автор: Люба
Переглядів: 1015
Спосіб приготування рисових котлет:
Відварити в 0,5 л. підсоленої води рис протягом 25 хвилин, остудити.
Цибулю промити й порізати кільцями.
детальніше...
Автор: Марта
Переглядів: 2107
Спосіб приготування рису з овочами:
Відварити рис у рисоварці в підсоленій воді. Можна додати насіннячко кардамону, гвоздику і чорний перець горошком.
детальніше...
Автор: Люба
Переглядів: 1604
Спосіб приготування плову з куркою:
Добре розігріти олію на дні каструлі (щоб крапелька води відскакувала, але не димілася), додати в олію спеції, через 30 секунд.
детальніше...
Автор: Світлана
Переглядів: 1878
Спосіб приготування плову з куркою:
Цибулю нашаткувати соломкою. Лимон нарізати тонкими кружальцями. Підсмажити цибулю і лимон на середньому вогні на оливковій олії.
детальніше...
Автор: Галя
Переглядів: 1305