Рецепти страв з яловичини. Яловичину готують різними способами, в залежності від того, з якої частини туші вирізаний шматок. Чим м'ясо ніжніше - тим коротше час приготування. Стейки з яловичини краще смажити на сковороді або грилі. Тушкована або запечена в духовці яловичина виходить так само смачно.
Запечена яловичина з рисом, покроковий рецепт з фото, як приготувати страву в домашніх умовах.
детальніше...
Автор: Марта
Переглядів: 391
Дуже апетитна яловичина, приготована просто і смачно, як і більшість угорських страв.
детальніше...
Автор: Галя
Переглядів: 739
Яловичина з квасолею і овочами
1. Квасолю замочити і зварити
2. Яловичину вимити, обсушити, зачистити від плівок і нарізати невеликими шматочками.
детальніше...
Автор: Катя
Переглядів: 506
Традиційна ковбойський закуска, технологію ковбої перейняли у північно-американських індіанців. Справжнісінька - в'ялена на сонці телятина, але в цьому рецепті чудово виходить і в духовці. Я роблю з яловичиною і з олениною.
детальніше...
Автор: Ігор
Переглядів: 821
Смачні рулетики з телятини з шинкою і сиром. Можна нарізати скибочками і подати як гарячу закуску.
детальніше...
Автор: Юля
Переглядів: 814
Відварний язик - смачна, проста страва, справжній делікатес, який дуже просто приготувати.
детальніше...
Автор: Валя
Переглядів: 1163
Запіканка з печінки, картоплі і бекону
Спосіб приготування запіканки з печінки:
Розігрійте духовку до 190С (духовку з конвекцією до 170С). Очистіть і помийте картоплю, наріжте її тонкими скибочками і варіть.
детальніше...
Автор: Іра
Переглядів: 1089
Спосіб приготування шашлику з яловичини:
Яловичину нарізати невеликими шматками, приблизно рівними за величиною (3Х3 см).
детальніше...
Автор: Ліда
Переглядів: 898
Спосіб приготування стейка:
Якщо стейки були заморожені, перекладіть їх на ніч з морозилки в холодильник, за ніч вони відтануть. Стейки промакнути паперовим рушником насухо.
детальніше...
Автор: Віка
Переглядів: 2091
Спосіб приготування печінки в мультиварці:
Печінку промити, очистити від плівок. Нарізати печінку невеликими шматочками.
детальніше...
Автор: Валя
Переглядів: 714
Тушковане м'ясо з картоплею і грибами
Спосіб приготування тушкованого м'яса:
Розігрійте духовку до 120 C.
Змішайте яловичину, моркву, цибулю, цукор, вино, борошно, помідори і томатний соус у великій каструлі.
детальніше...
Автор: Галя
Переглядів: 1092
Спосіб приготування м'ясного пирога:
Обсмажте обидва фаршу з цибулею і часником у великій сковороді. Злийте рідину і додайте 3/4 склянки води, селеру, моркву, бульйонні кубики і лавровий лист.
детальніше...
Автор: Віка
Переглядів: 1604
Спосіб приготування ліверної ковбаси:
Печінку порізати на шматки, що проходять в жерло м'ясорубки, залити на 2/3 водою і бланшувати при кипінні 15 хвилин;
детальніше...
Автор: Катя
Переглядів: 2697
Розігріти духовку до 200 градусів. Міцно зв'язати м'ясо кухонним мотузком.
Зробіть в м'ясі ножем проколи 1 см глибиною і вставте в надрізи скибочки часнику.
детальніше...
Автор: Ліда
Переглядів: 1980
Розігріти олію на сковорідці. Додати цибулю і зтушкувати до розм'якшення. Додати м'ясо, паприку, підрум'янити, близько 10 хвилин.
детальніше...
Автор: Христина
Переглядів: 1588