Рецепти з фаршу. Запіканки, м'ясні рулети і безліч інших цікавих страв та ідей. Смачно, швидко, недорого. У рецептах може використовуватися фарш з яловичини, свинини, баранини, курки або індички. У більшості випадків один вид фаршу можна замінити іншим. Пташиний фарш (курячий, індюшачий) зазвичай містить менше жиру, ніж м'ясний (якщо тільки ви не робите фарш вдома самі з пісного м'яса).
Пиріг з фаршем і з сиром. Покроковий пецепт з фото, з детальними описами як приготувати швидко і дуже смачно вдома.
детальніше...
Автор: Люба
Переглядів: 626
Така запіканка відмінно замінить вечерю або другу страву на обід. До того ж вона точно підійде тим, хто любить голубці, але готувати їх не любить. Запіканка готується швидко і просто, а результат вас точно порадує.
детальніше...
Автор: Ірина
Переглядів: 537
Рисова запіканка з фаршем і овочами
Ситна смачна рисова запіканка з фаршем і овочами для сімейної вечері. Готується просто і швидко, рекомендую!
детальніше...
Автор: Валя
Переглядів: 485
М'ясний торт з цвітною капустою
Якщо ви хочете здивувати своїх гостей, приготуйте цю красиву, ароматну і смачну страву у вигляді качана цвітної капусти з м'ясним наповнювачем всередині.
детальніше...
Автор: Люба
Переглядів: 565
Всі в нашій сім'ї дуже люблять пельмені, але що робити, коли немає часу з ними возитися? Ліниві пельмені - прекрасне рішення. Страва готова менше ніж за годину!
детальніше...
Автор: Василина
Переглядів: 1063
Соковиті хінкалі з змішаного фаршу. Зовсім не претендую на автентичність рецепта, найголовніше -Дуже смачно!
детальніше...
Автор: Валя
Переглядів: 1020
Спосіб приготування паштету:
М'ясо та печінку подрібнюємо в м'ясорубці, додаємо прянощі, сіль і горілку, добре перемішуємо і викладаємо в керамічну вогнетривку форму з кришкою.
детальніше...
Автор: Віка
Переглядів: 1326
Спосіб приготування чебуреків:
Оскільки тісто має трохи полежати, «дозріти» - з нього і починаємо. Просіваємо борошно.
детальніше...
Автор: Іра
Переглядів: 1624
Спосіб приготування рулету з фаршу:
Розігріти духовку до 220 С. Хліб розмочити у воді або молоці. Нагріти олію в сковороді і припустити цибулю, поки вона не стане м'якою.
детальніше...
Автор: Люба
Переглядів: 1261
Спосіб приготування біляшів:
Приготувати тісто: дріжджі розвести в теплому молоці з дрібкою цукру і половиною склянки борошна.
детальніше...
Автор: Валя
Переглядів: 3904
Спосіб приготування домашніх пельменів:
У глибоку миску насипати гіркою борошно. Зробити поглиблення. Додати яйце, сіль і влити 1 склянку теплої води.
детальніше...
Автор: Світлана
Переглядів: 1653
Спосіб приготування чебуреків:
У борошно додаємо одне яйце, трохи солі і води. Замішуємо тісто і залишаємо його на 15-20 хвилин.
детальніше...
Автор: Галя
Переглядів: 2039
Спосіб приготування м'ясного рулету:
Всі продукти ретельно перемішати у великій мисці.
Відрізати шматок рукава для випічки, зав'язати з одного боку, а потім перекласти фарш всередину.
детальніше...
Автор: Світлана
Переглядів: 2525
Спосіб приготування лінивих голубців :
На маслі обсмажити капусту. Додати цибулю і натерту моркву. Посмажити близько 10 хвилин під кришкою.
детальніше...
Автор: Галя
Переглядів: 2035