Головна  стрілка-навігації   Рецепти соусів  стрілка-навігації  Сирні соуси

Сирні соуси

Рецепти сирних соусів. Основа сирного соусу - базовий соус Бешамель (масло, борошно, молоко або вершки), в який додається в самому кінці тертий сир. Далі соус нагрівають тільки до того моменту, коли сир починає плавитися, знімають з вогню і перемішують до однорідної консистенції. Деякі види сирів плавляться краще інших, для сирних соусів рекомендуємо купувати сир твердих сортів або плавлені сири.

полоска
Соус Карбонара

Соус Карбонара

Соус Карбонара - відомий соус до пасти. Готується швидко, а панчетту можна замінити підкопченим вітчизняним беконом.
детальніше...


Автор:  Віка
Переглядів: 650

полоска
Соус до пасти з блакитним сиром

Соус до пасти з блакитним сиром

Це соус - для любителів блакитних сирів. Його краще охолодити і подати до дуже гарячої пасти.
детальніше...


Автор:  Галя
Переглядів: 512

полоска
Сирний соус з копченим смаком

Сирний соус з копченим смаком

Спосіб приготування сирного соусу: На сковороді розтопити 2 ст.л. масла, додати борошно і обсмажити борошно до золотистого кольору.
детальніше...


Автор:  Ліля
Переглядів: 1326

полоска
полоска
Сирний соус

Сирний соус

Спосіб приготування сирного соусу: Розтопити в невеликій каструльці масло, розчинити в ньому борошно. Постійно помішуючи, влити акуратно молоко і бульйон.
детальніше...


Автор:  Марта
Переглядів: 1600

полоска