Рецепти сирних соусів. Основа сирного соусу - базовий соус Бешамель (масло, борошно, молоко або вершки), в який додається в самому кінці тертий сир. Далі соус нагрівають тільки до того моменту, коли сир починає плавитися, знімають з вогню і перемішують до однорідної консистенції. Деякі види сирів плавляться краще інших, для сирних соусів рекомендуємо купувати сир твердих сортів або плавлені сири.
Соус Карбонара - відомий соус до пасти. Готується швидко, а панчетту можна замінити підкопченим вітчизняним беконом.
детальніше...
Автор: Віка
Переглядів: 650
Соус до пасти з блакитним сиром
Це соус - для любителів блакитних сирів. Його краще охолодити і подати до дуже гарячої пасти.
детальніше...
Автор: Галя
Переглядів: 512
Спосіб приготування сирного соусу:
На сковороді розтопити 2 ст.л. масла, додати борошно і обсмажити борошно до золотистого кольору.
детальніше...
Автор: Ліля
Переглядів: 1326
Спосіб приготування сирного соусу:
Розтопити в невеликій каструльці масло, розчинити в ньому борошно. Постійно помішуючи, влити акуратно молоко і бульйон.
детальніше...
Автор: Марта
Переглядів: 1600