Рецепти для засолювання. Соління - відмінний спосіб консервування без додання оцту чи інших консервантів. Посолити можна овочі, гриби, рибу, сало. Процес засолювання зовсім не трудомісткий, а страви можна пробувати вже через кілька днів. Рецепти солоної риби, огірків, грибів та ін. В нашій колекції.
Солоні рижики з цибулею - ще один з незліченних варіантів соління смачних грибів.
детальніше...
Автор: Галя
Переглядів: 755
Це рецепт пряних солоних рижиків - для тих, хто любить смак погостріше.
детальніше...
Автор: Марта
Переглядів: 714
Якщо нахлинув настрій - і хочеться подати малосольні огірочки негайно! - Є швидкий спосіб приготувати їх за 20 хвилин - і без розсолу. Так, щоб вистачило на 1-2 дні - довше зберігати їх не варто.
детальніше...
Автор: Катя
Переглядів: 681
Немає нічого простішого і звичайно смачніше, ніж домашні швидкі малосольні огірочки. Ось вам мій рецептик.
детальніше...
Автор: Галя
Переглядів: 1129
Спосіб приготування перцю на зиму:
Перець вимити, видалити насіння і нарізати уздовж скибочками, укласти в підготовлені банки і залити киплячою водою.
детальніше...
Автор: Віка
Переглядів: 2204
Спосіб приготування консервованих кабачків:
На 3-х літровий бутель - добре вимитий і пропарений - кабачки нарізаємо не крупно, кільцями, а якщо колечка великі, то ріжемо навпіл.
детальніше...
Автор: Ліда
Переглядів: 3125
Спосіб приготування квашених баклажанів:
Невеликі або середні баклажани помити, зрізати хвостики.
Відварити в добре солоній воді так, щоб баклажани туго проколювалися сірником.
детальніше...
Автор: Леся
Переглядів: 2689
Спосіб приготування квашеної капусти:
Цей спосіб по засолюванні капусти мій найулюбленіший.
Просто, і капуста виходить відмінна, зовсім не солодка.
детальніше...
Автор: Ігор
Переглядів: 1249
На одну банку місткістю 3 літри:
Для засолювання відбираєте тільки свіжі овочі зеленувато-жовтого кольору діаметром не більше 7 см.
детальніше...
Автор: Люда
Переглядів: 1462
У баклажан видаляєте плодоніжки, проварюєте близько 7-10 хвилин, потім наколоти виделкою і кладете на 12 годин під прес.
детальніше...
Автор: Марта
Переглядів: 1153
Рецепт перцю, фаршированого капустою
Спосіб приготування перцю, фаршированого капустою:
Нафаршируйте перець і залийте його розсолом. Вранці перець буде готовий.
детальніше...
Автор: Галя
Переглядів: 2907
У стерилізовану банку укласти на дно листя смородини, кріп, листя вишні і лавровий лист, часник, кинути запашний перець.
детальніше...
Автор: Галина
Переглядів: 2590
У стерилізовані банки укласти на дно кріп, лавровий лист, гвоздику, запашний перець. Потім щільно укласти помідори.
детальніше...
Автор: Марта
Переглядів: 1480
Промити щавель і відрізати "ніжки".
Щавель дрібно нарізати, покласти в миску і перемішати з сіллю.
детальніше...
Автор: Галя
Переглядів: 2484
Огірки вимити і покласти у велику, чисту миску. У воді розчинити сіль. Додати очищені цілі зубчики часнику, кріп (не різати), а потім залити солоною водою (вода повинна повністю закривати огірки).
детальніше...
Автор: Віка
Переглядів: 2538