Головна  стрілка-навігації   Консервації  стрілка-навігації  Рецепти засолювання

Рецепти засолювання

Рецепти для засолювання. Соління - відмінний спосіб консервування без додання оцту чи інших консервантів. Посолити можна овочі, гриби, рибу, сало. Процес засолювання зовсім не трудомісткий, а страви можна пробувати вже через кілька днів. Рецепти солоної риби, огірків, грибів та ін. В нашій колекції.

полоска
Солоні рижики з цибулею

Солоні рижики з цибулею

Солоні рижики з цибулею - ще один з незліченних варіантів соління смачних грибів.
детальніше...


Автор:  Галя
Переглядів: 755

полоска
Солоні рижики пряні

Солоні рижики пряні

Це рецепт пряних солоних рижиків - для тих, хто любить смак погостріше.
детальніше...


Автор:  Марта
Переглядів: 714

полоска
Швидкі малосольні огірки

Швидкі малосольні огірки

Якщо нахлинув настрій - і хочеться подати малосольні огірочки негайно! - Є швидкий спосіб приготувати їх за 20 хвилин - і без розсолу. Так, щоб вистачило на 1-2 дні - довше зберігати їх не варто.
детальніше...


Автор:  Катя
Переглядів: 681

полоска
полоска
Малосольні огірочки

Малосольні огірочки

Немає нічого простішого і звичайно смачніше, ніж домашні швидкі малосольні огірочки. Ось вам мій рецептик.
детальніше...


Автор:  Галя
Переглядів: 1129

полоска
Перець на зиму

Перець на зиму

Спосіб приготування перцю на зиму: Перець вимити, видалити насіння і нарізати уздовж скибочками, укласти в підготовлені банки і залити киплячою водою.
детальніше...


Автор:  Віка
Переглядів: 2204

полоска
Консервовані кабачки

Консервовані кабачки

Спосіб приготування консервованих кабачків: На 3-х літровий бутель - добре вимитий і пропарений - кабачки нарізаємо не крупно, кільцями, а якщо колечка великі, то ріжемо навпіл.
детальніше...


Автор:  Ліда
Переглядів: 3125

полоска
полоска
Квашені баклажани

Квашені баклажани

Спосіб приготування квашених баклажанів: Невеликі або середні баклажани помити, зрізати хвостики. Відварити в добре солоній воді так, щоб баклажани туго проколювалися сірником.
детальніше...


Автор:  Леся
Переглядів: 2689

полоска
Квашена капуста

Квашена капуста

Спосіб приготування квашеної капусти: Цей спосіб по засолюванні капусти мій найулюбленіший. Просто, і капуста виходить відмінна, зовсім не солодка.
детальніше...


Автор:  Ігор
Переглядів: 1249

полоска
Патисони солоні

Патисони солоні

На одну банку місткістю 3 літри: Для засолювання відбираєте тільки свіжі овочі зеленувато-жовтого кольору діаметром не більше 7 см.
детальніше...


Автор:  Люда
Переглядів: 1462

полоска полоска
Баклажани солоні

Баклажани солоні

У баклажан видаляєте плодоніжки, проварюєте близько 7-10 хвилин, потім наколоти виделкою і кладете на 12 годин під прес.
детальніше...


Автор:  Марта
Переглядів: 1153

полоска
Рецепт перцю, фаршированого капустою

Рецепт перцю, фаршированого капустою

Спосіб приготування перцю, фаршированого капустою: Нафаршируйте перець і залийте його розсолом. Вранці перець буде готовий.
детальніше...


Автор:  Галя
Переглядів: 2907

полоска
Огірки на зиму

Огірки на зиму

У стерилізовану банку укласти на дно листя смородини, кріп, листя вишні і лавровий лист, часник, кинути запашний перець.
детальніше...


Автор:  Галина
Переглядів: 2590

полоска
Солоні помідори

Солоні помідори

У стерилізовані банки укласти на дно кріп, лавровий лист, гвоздику, запашний перець. Потім щільно укласти помідори.
детальніше...


Автор:  Марта
Переглядів: 1480

полоска
Щавель на зиму

Щавель на зиму

Промити щавель і відрізати "ніжки". Щавель дрібно нарізати, покласти в миску і перемішати з сіллю.
детальніше...


Автор:  Галя
Переглядів: 2484

полоска
Огірки малосольні по-польськи

Огірки малосольні по-польськи

Огірки вимити і покласти у велику, чисту миску. У воді розчинити сіль. Додати очищені цілі зубчики часнику, кріп (не різати), а потім залити солоною водою (вода повинна повністю закривати огірки).
детальніше...


Автор:  Віка
Переглядів: 2538

полоскаполоска
1