Найрізноманітніші рецепти бутербродів. Святкові бутерброди, канапе, гарячі бутерброди, сендвічі, паніні, кростіні, а також улюблені рулетики з лаваша зібрані в нашій колекції. Спробуйте наші рецепти бутербродів.
Це дуже зручний спосіб - позбавити холодильник від залишків шинки, сосисок, ковбаси, інших м'ясопродуктів і приготувати ситний і смачний сніданок. За 10 - 15 хвилин.
детальніше...
Автор: Люба
Переглядів: 620
Гарячі бутерброди з червоною рибою
Якщо у нас залишилися після оброблення сьомги (лосося, форелі) невеликі шматочки філе - з ними виходять відмінні гарячі бутерброди - всього за 10-12 хвилин.
детальніше...
Автор: Марта
Переглядів: 469
Яєчний паштет робиться з варених яєць, гірчиці, вершкового масла і зеленої цибулі. Дуже смачно!
детальніше...
Автор: Галя
Переглядів: 931
Гарячі бутерброди з сиром і часником
Виходять смачні часникові тости з сиром. Запікати всього 5 хвилин в режимі гриль. Можна посипати зеленню, якщо хочете.
детальніше...
Автор: Леся
Переглядів: 934
Спосіб приготування канапе з червоною рибою:
З тонких скибочок хліба вирізаємо формочкою круги.
детальніше...
Автор: Іра
Переглядів: 1494
Спосіб приготування закуски з лаваша:
Зварені круто охолоджені яйця натираємо на крупній тертці. Натираємо сир на дрібній тертці.
детальніше...
Автор: Галя
Переглядів: 1494
Спосіб приготування бутербродів з оселедцем:
Зрізаємо кірки з скибочок хліба, ділимо навпіл.
детальніше...
Автор: Іра
Переглядів: 1396
Спосіб приготування дитячих бутербродів:
Курячу грудинку злегка обсмажити в оливковій олії 5 хвилин з кожного боку.
детальніше...
Автор: Люба
Переглядів: 1927
Гречані оладки з червоною рибою
Молоко повинно бути теплим (45 С), але не гарячим. Висипте дріжджі зверху на молоко і дайте постояти 10 хвилин, щоб вони розчинилися.
детальніше...
Автор: Віка
Переглядів: 884
Французький сендвіч Крок Месьє
Змастити маслом підсмажений в тостері хліб. Сир і шинку нарізати за розміром хліба.
детальніше...
Автор: Галя
Переглядів: 1139
Фарш обсмажити до готовності, овочі нарізати і помити.
Взять шматочки білого хліба, серединку прим'яти.
детальніше...
Автор: Галя
Переглядів: 1695
Масло залишити на кілька годин при кімнатній температурі, збити міксером щоб стало пишним, заповнити кондитерський шприц і прикрасити краї бутербродів.
детальніше...
Автор: Марта
Переглядів: 2411
Хліб нарізати навскоси товщиною 1,5 см і обсмажити на олії з двох боків до рум'яної скоринки.
детальніше...
Автор: Галя
Переглядів: 1651
Бутерброди з салямі і печеними помідорами
Нарізати багет. Викласти шматочки на деко, скропити оливковою олією і запекти 5-7 хвилин при температурі 160 С.
детальніше...
Автор: Валя
Переглядів: 850
Багет нарізати невеликими шматочками. Викласти шматочки на деко, скропити оливковою олією, поставити в духовку на 5-7 хвилин.
детальніше...
Автор: Марта
Переглядів: 1001