стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Свинина по-домашньому



Свинина по-домашньому

Свинина по-домашньому
автор рецепта Автор: Юля
складність рецепта Cкладність: Легко
порції Порцій: 6
час приготування страви Час приготування: 120хв.
кухня Кухня: Домашня



Свинину по-домашньому можна запікати в духовці, а можна і в мультиварці, в цьому випадку вибирається програма для запікання.

Вам знадобиться:

  • Свинина для запікання - 1-1,5 кг
  • спеції
  • приправи
  • Часник - 8-10 зубчиків
  • Соєвий соус - 2-3 ст.л.
  • Оливкова олія - 1-2 ст.л.

Спосіб приготування:

Свинина по-домашньому 1

1. М'ясо дістати з упаковки, обсушити паперовим рушником.

Свинина по-домашньому 2

2. Ножем робимо глибокі надрізи і вкладаємо туди по зубчику часнику.

Свинина по-домашньому 3

3. В окремій мисці робимо маринад: змішуємо соєвий соус, оливкову олію, спеції і приправи (на ваш смак).

Свинина по-домашньому 4

4. М'ясо обмащуємо маринадом і залишаємо в холодильнику (мінімум одна година).

Свинина по-домашньому 5

5. Замариноване м'ясо загортаємо в фольгу і запікаємо в мультиварці на програмі "запікання".

Свинина по-домашньому 6

6. Готову свинину нарізаємо на шматочки і можна подавати з гарніром artcity.in.ua. Так само це хороший варіант для бутербродів. Свинина по-домашньому готова.

Смачного!