Свинину по-домашньому можна запікати в духовці, а можна і в мультиварці, в цьому випадку вибирається програма для запікання.
Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
1. М'ясо дістати з упаковки, обсушити паперовим рушником.
2. Ножем робимо глибокі надрізи і вкладаємо туди по зубчику часнику.
3. В окремій мисці робимо маринад: змішуємо соєвий соус, оливкову олію, спеції і приправи (на ваш смак).
4. М'ясо обмащуємо маринадом і залишаємо в холодильнику (мінімум одна година).
5. Замариноване м'ясо загортаємо в фольгу і запікаємо в мультиварці на програмі "запікання".
6. Готову свинину нарізаємо на шматочки і можна подавати з гарніром artcity.in.ua. Так само це хороший варіант для бутербродів. Свинина по-домашньому готова.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: