стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Рисовий пиріг з ягодами



Рисовий пиріг з ягодами

Рисовий пиріг з ягодами
автор рецепта Автор: Олена
складність рецепта Cкладність: Легко
порції Порцій: 4
час приготування страви Час приготування: 55хв.
кухня Кухня: Домашня



Смачний рисовий пиріг з додаванням ягід, лікеру (рому), який надає ягодам особливий смак. Пиріг краще тримає форму коли повністю охолоне.

Вам знадобиться:

  • Рис - 200 г
  • Молоко - 2 сткл.
  • Борошно пшеничне - 1 ст.л
  • Цукор - 120г
  • Цукор ванільний - 1пач.
  • Ром (лікер) - 3 ст.л
  • Ягоди - 100г
  • Вершкове масло - 80г
  • Яйце куряче - 3шт
  • Цедра лимона - 1ст.л

Спосіб приготування:

Рисовий пиріг з ягодами 1

1. У кипляче молоко додайте ванільний цукор і рис. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь і варіть 20-25 хв, час від часу помішуючи поки не вбереться вся рідина. Рис охолодіть.

Рисовий пиріг з ягодами 2

2. У лікер (ром) додайте ягоди, доведіть до кипіння, зніміть з вогню і охолодіть.

Рисовий пиріг з ягодами 3

3. Форму для випікання змастіть маслом. Змішайте рис з ягодами, цукром, цедрою лимона, вершковим маслом.

Рисовий пиріг з ягодами 4

4. Яйця збийте і з'єднайте з рисовою масою ремонт-квартир-львів.укр.

Рисовий пиріг з ягодами 5

5. Викладіть приготовану масу в форму, випікайте в розігрітій духовці при 170 С, 30 хвилин. Рисовий пиріг з ягодами готовий.

Смачного!