Смачний рисовий пиріг з додаванням ягід, лікеру (рому), який надає ягодам особливий смак. Пиріг краще тримає форму коли повністю охолоне.
Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
1. У кипляче молоко додайте ванільний цукор і рис. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь і варіть 20-25 хв, час від часу помішуючи поки не вбереться вся рідина. Рис охолодіть.
2. У лікер (ром) додайте ягоди, доведіть до кипіння, зніміть з вогню і охолодіть.
3. Форму для випікання змастіть маслом. Змішайте рис з ягодами, цукром, цедрою лимона, вершковим маслом.
4. Яйця збийте і з'єднайте з рисовою масою ремонт-квартир-львів.укр.
5. Викладіть приготовану масу в форму, випікайте в розігрітій духовці при 170 С, 30 хвилин. Рисовий пиріг з ягодами готовий.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: